Криско плати 10 бона на Слави за общо парче!

11 Април 2018, 10:19


Криско и Слави Трифонов избухнаха със съвместно парче. “Гледай как се прави“ се оказа неочаквана изненада за повечето фенове на рапъра.

 

Можеше обаче тази изненада да бъде далеч по-приятна, защото се превърна в падението за Криско, категорични са най-верните му последователи. Меракът на рапъра да задоволи огромните си амбиции за голямата сцена, му изиграха много лоша шега. Той използвал връзките си и се добрал до Слави, за да му предложи да направят общ проект.

 

„Услугата“ все пак му струвала солидна сума – цели 10 бона е платил Криско, за да има емблематичния образ на Дългия във видеото си, научи „Галерия“. Като се тегли чертата, той и почти нищо друго не е получил. Единствено присъствието на голата глава на водещия, няколко кратки реплики, извадени от старо чалга парче и огромния му език. Това отбиване на номера прави впечатление от пръв поглед на публиката.

 

Дуетът на Слави и Криско реално е кавър на стара ромска песен на оркестър „Китка“ и носи името „Тошка“. Този факт допълнително наостри привържениците на рап звездата, които оценяват новата му изява като долнопробна и безвкусна.

Криско едва ли е предполагал, че за малко повече от ден „Гледай как се прави“ ще бъде видяно от половин милион души в YouTube.

 

Не бива да си прави прибързани изводи и да се радва, защото повечето споделят недоволни реакции не само заради проформа участието на Слави, но и по отношение на самия клип.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
25
преди 4 години
-3
Парчето си е много хубаво...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени