Криско прави империя! Прилапа Атанас Колев

22 Март 2018, 10:55


Младият рапър Атанас Колев, който преди повече от година се раздели с певицата Мария Илиева продължава да лази по нервите й. Младата звезда първо записа песни, в които осмя държанието й към него, а сега готви още по-голям удар.

 

След като в компанията на Илиева макар да беше единственият рапър в момента, който сам създава проектите си и използва само текстове, повлияни от живота си по пример на 2pac и други световни звезди, Колев нямаше голям успех. Варненецът не залагаше на банални текстове, макар актуално да е само комерсиалното звучене.

 

Днес, обаче ръка към него подава новият продуцент - Криско. Криско се вживял в ролята на руската звезда Тимати и решил да създаде своя компания с най-добрите поп и рап изпълнители в България в момента. По подобие на руската компания на рапъра - Black star. 

 

Криско забеляза по-рано и друга сензация в рапа - Боро Първи. Но голямата хапка за него била именно привличането на Наско, който в момента има най-западен бийт на песните си и лесно би пробил в чужбина. След като загуби Гери-Никол Криско нямаше друга опция за отварянето на вратата към големия пазар, но именно в Колев веднага открил потенциал. Добрата визия и скандален имидж на Атанас, допълнени с голяма фенска маса, веднага впечатлили бизнес нюха на Криско и не след дълго той вече предложил договор.

 

Така „Адаманд“ дава големи надежди за бъдеща музикална империя, която да измести „Пайнер“, а до къде ще стигне амбицията на Криско предстои да разберем.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени