Кристиан Костов се бори с тежки паник атаки

14 Ноември 2021, 12:00


Kристиан Костов разкри в социалната мрежа, че преминава през много труден период от живота си. През последните месеци той страдал от депресия и още се борел с тревожността и паник атаките. Състоянието му се влошило след смъртта на дядо му. Възрастния човек починал от усложнения след Ковид-19.

В момента певецът живее в Русия, където работи по различни проекти. Неотдавна той също се разболял от коронавирус и не преминал леко през заразата. „Цялото ми семейство го изкарахме много тежко. Бях много зле. Дядо ми почина от коронавирус. Той беше най-интелигентният човек, когото познавах. Последните му думи бяха: „Помогнете ми, моля, лошо ми е!”, разказва Кристиан със сълзи на очи. Изпълнителят не може да си прости, че именно той най-вероятно е докарал вируса вкъщи и така е убил, без да иска, дядо си.

Талантливият артист успял да се пребори с физическите симптоми на болестта, но оттогава  психиката му била разклатена. Костов започнал да получава паник атаки, развил силна тревожност и се наложило да посещава психолог. Там срещнал подкрепа, но все още не бил напълно излекуван. „Прoблeмът e, чe нe мoжeш дa избягaш oт ceбe cи, трябвa дa гoвoриш зa прoблeмитe cи и дa нaмeриш нa първo мяcтo мир cъc ceбe си”, обяснява музикантът с българо-руски произход.

Той не за първи път изпада в подобна дупка. През 2018 г. младежът бил толкова отчаян от обществения натиск върху него, че възнамерявал да се откаже от най-голямата си страст – музиката. С помощта на семейството си обаче успял да продължи напред. Кристиан често е критикуван заради нежната си визия и начинът, по който се облича. Той носи рокли, лакира ноктите си и се гримира като момиче. Въпреки това певецът казва, че се самоопределя като момче – просто стилът му бил такъв и искал да се отличава от масата. „Аз съм екстравагантен и артистичен. Виждам, че на някои хора това им харесва, но е нормално да не бъда одобряван от всички. Колко трябва да си нещастен отвътре, че да накраш друг човек да се почувства зле. Имам дълга коса, но това не означава, че искам да съм жена!”, коментира изпълнителят.

За съжаление, Кристиан неведнъж се е сблъсквал с лицето на омразата заради нестандартния си външен вид. Случвало се е даже да го заплашват с нож на улицата. Тогава музикантът се отървал от най-лошото на косъм – проговорил на английски и бандитите решили да го оставят, защото помислили, че е чужденец. Той обаче толкова се уплашил, че в продължение на една седмица не излизал от дома си.

Сексуалната ориентация на певеца бе широко обсъждана у нас още с появата му в шоуто „Х Фактор” преди 6 години. Тогава невръстният Крис бе едва 15-годишен и някои отдаваха нежната му визия на крехката възраст, други оправдаваха доминиращото му женско излъчване с изявената му артистичност. „Той е още дете! Тепърва ще се развива и ще възмъжава!”, оправдаваха го феновете. Това обаче не се случи. Дори напротив – движенията му ставаха все по-женствени и се стигна дотам да облича рокли и поли.

За личния живот на Костов не се знае много. По време на шоуто „Х фактор” той призна, че е девствен, но тогава все още бе юноша. Сега казва, че се е посветил на кариерата си и любовта не му е приоритет. „В момента не ми е до гаджета, имам твърде много други неща на главата!”, коментира младежът.

Meждувременно Кристиан сподели в социалната мрежа, че се е ваксинирал срещу коронавирус. След като опасната зараза отнела живота на любимия му дядо, певецът взел категоричното решение да си сложи ваксина във възможно най-кратък срок. Той призова и почитателите си да последват неговия пример.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Азз
Преди 1 година
0
И с тежки болки в задника.... Да го шибам в джендъра мръсен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени