Кристиан Костов ТОТАЛНО ОБЪРКАН! (Вижте най-емоционалната му изповед)

2245
09 Септември 2020, 12:00


Разклатена психика признава Крис Костов! Хитовият руско-бьлгарски певец прави интимна и шокираща изповед за душевното си здраве. „Напоследък съм истински нервен и притеснен заради многобройни причини“, започва изпълнителят, който ни представи много добре на „Евровизия 2017“.

                          

„Винаги се самообвинявам, че не съм достатъчно добър, че съм нищо в сравнение с други певци и музиканти”, оплаква се той. Иска да поработи още и над английския си акцент, защото не му се струвал съвършен.

 

„Как стигнах до това състояние на ментално здраве? Може би ще е дълга история, но все пак искам да я споделя с вас“, продължава с изповедта си Крис. „Музиката винаги е била най-голямата ми страст, още от 3-годишен. 3а съжаление се фокусирах твърде много върху пеенето. Не преживявах други важни неща. Забравих, че съм дете и че трябва да бъда дете. След безкрайни репетиции и практики животът ми се промени. Попаднах в руското риалити за пеещи деца“, спомня си Костов.

 

„Нито съм психолог, нито терапевт, но дори и аз мога да ви кажа, че изобщо не е добре за психиката на един тийнейджър да получава вниманието, което получавах аз. Пубертетът е нестабилна в емоционален план възраст и свръхвниманието на непознати към подрастващия определено може да изиграе лоша шега на „звездата”.

 

Всичко това започна да променя характера ми, и то не към по-добро. Започнах да се питам кой ми е истински приятел и кой просто иска да ме използва. Започнах да се съмнявам във всички около мен. Станах параноичен. Не че бях истинска звезда или нещо такова, но в Русия това риалити бе огромен хит, а аз стигнах до финала и редовно бях в тв ефира.

 

Последва турне, след което се самоизолирах, затворих се в себе си, отхвърлих приятелите си. В Русия по това време не бе прието човек да говори за психичното си здраве. Засега ще запазя някой детайли в тайна, но някои ден ще разкажа как, мамка му, стигнах до това състояние“, емоционално продължава Крис Костов.

 

Изповедта му завършва с изненадващото признание, че за него България по време на участието му в „Х Фактор“ била... чужда държава. „Въпреки че съм наполовина българин, тогава дори не говорех български нормално. Тогава живеех сам под наем, сам си плащах апартамента,  нямах никого и нищо. Слава Богу, ме посещаваха майка ми и брат ми, иначе много лесно можеше да се пусна на наклонената повърхност“, разкрива Костов, цитиран от „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 седмици
0
Кристяне, таланливо дете си, тази слава на тези години и проблемите ти с определянето на пола и сексуалната ти ориентация и живот в едно много консервативно общество като българското и руското си казват думата. Отидети в Южна Корея или в Холандия и няма да имаш проблеми. Особено в Южна Корея ще те приемат с отворени обятия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени