Кристина Димитрова: Бях любимка на Ламбо, обичаше да ме пощипва

29 Юни 2022, 12:00


"Бях любимка на Стефан Данаилов. Където ме видеше, ми го казваше и ме пощипваше по бузката. Двамата винаги сме си симпатизирали, той беше ценител на женската красота, аз на мъжката. И винаги е правил комплименти на хубавици, както и на мен, но това не означаваше нищо, беше приятелски комплимент. Стефан много силно обичаше съпругата си Мария, а аз намирах тяхната любов много красива, като за филм."

Това сподели сексапилната  певица Кристина Димитрова пред "България Днес".

 

Актьорът е ценител на женската красота

Актьорът е ценител на женската красота

 

Само преди ден тя, в компанията на текстописеца Иван Тенев, предложиха на продуцента Игор Марковски песен, записана в миналия век със Стефан Данаилов, която в нов аранжимент придобива актуално и модерно звучене.

"Марковски се впечатли и реши да включи парчето в албума си с пеещите артисти, за което сме много благодарни", казва Криси.

 

Кристина Димитрова не остарява

Кристина Димитрова не остарява

 

Песента, която "изваждат от нафталина" с талантливия Иван Тенев, се казва "Картина за любов".

"Написана е в далечната 1985 година на една наша среща за новогодишна програма. Тогава тепърва започвах кариерата си, това бяха първите ми стъпки, бях още студентка в Консерваторията. Тогава и се запознах със Стефан Данаилов", разказва Димитрова.

 

Иван Тенев

Иван Тенев

 

Иван Тенев успява да намери лентата в БНР. Излъчвана е само един или два пъти. Баладата е по музика на Александър Савелиев, а гласът на Мастъра ще бъде прехвърлен от лентата на дигитален носител. Новият вариант е с нов аранжимент. Тепърва предстои певицата да влезе в студио и да изпее своята част, след което ще съберат двете изпълнения в една красива балада. Както всички парчета от проекта на Марковски, и този сингъл ще има видеоклип.

 

Игор Марковски

Игор Марковски

 

"Премиерата на песента ще бъде на 9 декември, когато е годишнината от рождението на Стефан Данаилов. Ако беше жив, той щеше да стане на 80 години. Знам, че има и още събития, които ще ознаменуват името на големия артист", сподели певицата.

Самата тя също има досег с актьорското изкуство. "Благодарение на Хачо Бояджиев преди години бях партньорка на Ники Сотиров във филма "Човек на паважа". Иначе в театъра преди пандемията имах щастието да участвам в мюзикъла "Бразилски нощи" под режисурата на Андрей Калудов в постановка на Разградския театър, с която обиколихме цяла България и бяхме прекрасно приети от публиката", разказва Димитрова, която бе в главната роля.

Цяло лято Криси ще продължи да съчетава работата с удоволствието, като от 3 юли започват концертите й в различни точки от страната.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени