Крум съблазнява Асен Василев

03 Април 2022, 10:00


Фолк певецът Крум, чиято сексуалност не се поставя под съмнение, си е набелязал вицепремиера Асен Василев. Това стана ясно, след като чалгаджията, който е майстор на флейтата (без майтап, това е завършил в Консерваторията!) сподели любопитно видео с политика. В краткото клипче изпълнителят изказва добрите си впечатления от вицето, което вече 100 дни се опитва да донесе промяната, но все още няма успех.

„Тук сме с Асен Василев, който е дошъл в нашия квартал „Бояна” и си поговорихме малко. Между другото, много свежарско. Асен Василев е много готин и по телевизията и на живо“, кокетно реди певецът Крум в компанията на доволно усмихнатия вицепремиер и финансов министър, облечен с розова риза. Сцената очевидно е заснета в ресторант. Не е ясно дали има някакво продължение на историята. „Той да внимава, че Румен Спецов може да се ядоса”, коментират през смях в политическите среди, визирайки близкото приятелство между министъра и шефа на НАП.

В светските среди се знае, че Крум често обича да досажда на популярни мъже. Преди време Ники Илиев се оплака, че чалгаджията го е налазил в столичен фитнес с настойчиви молби да се снимат заедно. Ваня Джаферович също си изпати от набезите на Крум, който даже разпространявал слухове, че в миналото е имал вземане-даване с хърватина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени