Кубрат Пулев обяви, че се притеснява за психическото състояние на Андреа

09 Април 2023, 08:00


Вече няма съревнование в попфолка, обяви Андреа при скорошна своя медийна изява. Попфолк фурията, която в последните години, позабави темпото на кариерата си, изтъкна, че преди имало жестока конкуренция, но днес това не е така.

„Между определени имена особено има свирепа конкуренция, когато човек инвестира много пари, много работи. Това е бизнес”, казва Андреа. Сега, като си пуснела нови песни, не била сигурна дали не са еднакви. Не искала да обиди някого, но не можела да догледа докрай някои клипове. „Всичко е просто да мине номерът и да се изкарат едни пари. Бе хора, дайте да правим творчество, дайте да правим изкуство. Музиката е изкуство, клиповете са изкуство! Трябва да бъдем режисьори на нашата душа! Ние режисираме нашия талант. Как ще го режисираме: като нещо купено от битака или нещо, което е изложено в Лувъра?”, ръси мъдрости Андреа.

Междувременно бившата половинка на блондинката Кубрат Пулев изрази опасенията си за психическото й състояние. „Очевидно е, че Андреа е тръгнала по един път, който не е много добър. Понякога се притеснявам за нея, има моменти, в които направо се плаша от това, което върши”, заяви в свое интервю боксьора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зорана
преди 5 месеца
0
Прав е. Андреа се държи налудничаво и неадекватно. И само прави излъгации… излъгация, след излагация, след излъгация, след излъгация. Беше ми изключително симпатична преди години , с днешна дата ми е изключително неприятна и антипатична, то цялата и енергия се промени, цялото и излъчване… направо мътилка, чернилка и тъмнина, и мрачност лъха от нея. Дано се освести. Пожелавам и да открие пътя на светлината и да тръгне по него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени