Куче спасява Анелия

654
17 Април 2020, 10:24Куче спасява Анелия в тежката социална изолация. За изпълнителката, чието ежедневие преминава на сцената и в компанията на почитатели и приятели, в момента е много трудно да си стои у дома, научи HotArena.


Миниатюрният мъжкар Арчи извежда по няколко пъти на ден стопанката си на разходка. Но само на двора, където двамата се развличат, тъй като не рискуват да излизат навън.


Животът винаги ще продължи, а излизанията ще са част от живота ни, но сега е моментът всички да сме изключително отговорни и осъзнати. Затова ви призовавам–„Стойте си вкъщи”, заяви Анелия, която е прекратила всякакви социални контакти.


Певицата е категорична, че трябва да се следват мерките на оперативния щаб за справяне с коронавируса, и не си позволява волности.


Анелия минава през този период с вярата, че колкото по-обединени бъдем точно сега, толкова по-бързо ще се върнем към нормалния живот. И най-вече–ще опазим здравето на хората, които обичаме.


Многото свободно време Анелия използва, за да пие кафе у дома и да прекарва повече моменти в компанията на дъщеря си. За Ивон срещите с приятелки в заведенията също са табу–момичето стриктно спазва карантината и си общува с приятели само онлайн.


В момента за музикалната наследница най-важно е онлайн обучението й и заляга здраво над учебниците, пише "България днес".


Анелия продължава да държи на плановете си, които е направила в началото на годината, макар да й е трудно да ги реализира в момента.


„Осъзнах, че е хубаво не само човек да работи, хубаво е да излиза с приятелки, да скача с парашут, да ходи на спа процедури. Хубаво е да отделям повече внимание на дъщеря ми, която вече е на по-специфична възраст и има повече нужда от моето присъствие”, признава Анелия.

И търпеливо чака животът да се върне към нормалния ритъм.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и,
преди 2 месеца
0
Миниатюрният мъжкар Арчи ще избяга тази ако си отвори устата и завие като вълк.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди 2 месеца
0
Колко пъти ще натрапвате джуревката и "умните" и изказавания.Вие ставате все по жалки,а тя все по-смешна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени