Кучето на Любо Нейков пише домашните на дъщеря му

13 Декември 2021, 14:27


"Само да си напиша домашното и ще ви обърна внимание." Така популярният актьор Любо Нейков се пошегува с кученцето си, на което бе дал химикалка и задачите по математика на дъщеря му Ана, видя HotArena.


Актьорът очаквал малкият палавник да реши домашното на 10-годишната му ученичка. Анна учи в частния френски лицей "Виктор Юго" заедно със сина на Евтим Милошев - Петър, а учителите често им дават домашни, с които да затвърждават знанията. Именно Евтим и Любо се налагало често да помагат на децата си в заданията им, но че и кучето се включва, за първи път призна Нейков.

"Ако мислите, че кучето не може да смята, опитайте да си сложите три кучешки бисквитки в джоба и след това да му дадете само две", шегуват се приятелите на Нейков в нета под поста със снимката на йоркито му.


Самият Нейков се похвали, че за коледните празници има подарък - зелени лещи. "С лещи съм - обикновено не съм толкова красив", написа актьорът, а виртуалните му приятели не спряха да се шегуват с него с репликите: "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи" и "Добродушният горски надзирател си ти! Благ и хрисим, с очи на сърна, на мравчицата път прави. Душа камбана".


Любо Нейков продължава да приема овации в постановката на Сатиричния театър "Всички освен мен". В нея той танцува и забавлява повече от пет минути залата, която го аплодира за смелостта да "повърти кръст". Постановката, в която Любо Нейков си партнира заедно с Алекс Сърчаджиева, се играе до края на годината на 18 декември в Сатиричния театър, пише България днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени