Куката е бил с 300 жени, но все е с разбито сърце! Певицата Белослава е първата му любов, последната - Снежана Макавеева

09 Юни 2019, 13:00


Мариан Вълев, който изигра гангстера Куката в култовия сериал „Под прикритие” и все му приписват имиджа на лошо момче, е преживял не малко крушения в любовта. Актьорът обаче не се е отказал и продължава да я търси, научи HotArena.

Може би, защото е смел, както изтъкна наскоро като свой девиз: „Никога не съм се страхувал”. Или пък защото в търсенето вижда житейската цел: „Смисълът е в потребността от любов”. Като че ли обаче нещо не му достига да открие любовта, за която всеки мечтае. По ирония на съдбата плейбоят или лошото момче на родното кино и телевизия, каквито етикети му лепят, приключва всяко търсене на жената с главно Ж с разбито сърце.

„Тежка история... Минават жени през живота ми. Никоя обаче не се застоя. Изгубих всичките. Един приятел каза, че ме привличат само смъртоносни жени”, споделя Мариан Вълев, който е разделен с майката на сина си. Днес актьорът няма официална половинка до себе си. През разни периоди се появяват дами в живота му, които дори му казват „обичам те”, но всичко приключва по един и същ начин. Той дори не знае точната бройка на жените, с които е бил. Със сигурност обаче са над 300, казва той и веднага уточнява, че се шегува, макар да не е много убедителен.
Мариан, който през април празнува 50-тия си юбилей, сподели за една такава връзка неотдавна. И макар да чува обяснение в любовта, това не е любовта, за която явно жадува. „Понякога ме е страх от старостта... Но в крайна сметка аз съм на 50 години. Вече не ми пука!”, заявявал е в типичния си стил Мариан. Той открито е коментирал и любовните си разочарования. Не се страхува от тях. Създал е като че ли някакъв навик да ги посреща без страх и съпротива.

Много са жените, с които Мариан Вълев е бил свързан. Първата му любов е певицата Белослава. Срещат се, когато Куката е студент в НАТФИЗ, а Белослава тъкмо се е завърнала през лятото от Калифорния, САЩ, където учела в колежа „Санта Моника”. В края на втората година от следването й той идва в Лос Анджелис. Живеят заедно няколко месеца. Мариан ходел на кастинги, но не успява да пробие и после си тръгва. „Нямам дори спомен защо, толкова естествено се случиха нещата”, споделяла е Белослава.

Последната любов на актьора е колежката му Снежана Макавеева, пише "Уикенд". Двамата се срещат на снимачната площадка на сериала „Под прикритие”. Слуховете за тайната им връзка бързо обикалят артистичните среди, но Мариан и Снежана демонстрират чувствата си доста по-късно.
„Разбитото сърце е един от основните двигатели на артиста. Значи аз имам хиляди двигатели. Най-странното е до каква степен ми е ясно какво ще стане. Срещате се с някое момиче, прекарвате известно време заедно, заживявате. И ти от самото начало знаеш как ще завърши всичко. Нещата за мен винаги завършват много тежко. Обаче този самоубийствен, саморазрушителен инстинкт до такава степен е оголен в мен, че аз съм абсолютно окей с това. И си казвам – давайте бе, имам сърце за разбиване, да заповяда следващата. Аз им го давам. Никога не играя игри, просто знам как ще завършат нещата, но въпреки всичко си вървя към пропастта”, споделя Мариан наскоро и допълва, че „независимо колко трагично свършват нещата, трябва да опиташ отново”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Знаеме го, кукичката...
Преди 1 година
0
Затвърден алкохолик и още нещо....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди 3 години
0
... с разбито сърце ... но и с кокаиново носле ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Симо
преди 3 години
0
Някои болни мозъци межди тъпите мъже си мислят че са голяма работа отишли със една сурия курви голямо чудо по умните си гледат живота имат си пари и не си развалят кефа за шепа гъбични инфекции и на стари години изхвърлени и ненужни и децата им не ги искат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 3 години
0
ТОЗИ КАТО МИТЬО ПИЩОВА МАЙ А ????КРАСАВЕЦ ???ЛОШО МОМЧЕ???СКУМРИИТЕ СИ ПАДАТ ПО ТАКИВА ДА ГИ БИЯТ ДА СА ГРУБИ С ТЯХ???ПОСЛЕ ВИКАТ БИЙ МЕ ОБИЧАМ ТЕ!!!ТИПИПИЧНА ГАНКА!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени