Актьор разтърва джигити в задръстване! Дама реши да паркира колата си в активна лента и изчезна

https://hotarena.net/laifstail/aktior-raztarva-djigiti-v-zadrastvane-dama-reshi-da-parkira-kolata-si-v-aktivna-lenta-i-izchezna HotArena.net
Актьор разтърва джигити в задръстване! Дама реши да паркира колата си в активна лента и изчезна

Актьорът от Народния театър Теодор Елмазов успя да предотврати физически конфликт след лошо паркиране в София, узна HotArena.

 

Това споделиха очевидци във Фейсбук, публикувайки снимки. В четвъртък вечерта жена оставила колата си в активната лента близо до Института по психология на МВР и стадион „Раковски“, за да остави детето си на гимнастика, писа „ТелеграФ“.

 

Остави автомобила, за 20 минути на шосето на аварийки и близо 30 коли трябваше да висят блокирани зад него, защото нямаше как да го задминат и да продължат по пътя си“, разказва един от свидетелите. Когато се върнала при возилото, собственичката започнала да крещи на водачите в колоната и да се кара с тях в отговор на псувните по нея от чакащите.

 

Според шофьорите бил и актьорът Теодор Елмазов, който се намесил в ситуацията и усмирил хората. Благодарение на благия му нрав не се стигнало до физическа саморазправа и всички продължили по пътя си.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.