Албена Вулева след участието си в „Биг Брадър: Напускам България завинаги! +Иска да увеличи силикона

https://hotarena.net/laifstail/albena-vuleva-sled-uchastieto-si-v-big-bradar-napuskam-balgariia-zavinagi-iska-da-uvelichi-silikona HotArena.net
Албена Вулева след участието си в „Биг Брадър: Напускам България завинаги! +Иска да увеличи силикона

Албена е изключително разочарована, че Wosh MC грабна първото място в „Биг Брадър“, узна HotArena.

 

34-годишен мъж, който не спря да реве - това не е сериозно. Набираше смелост само в моментите, когато се препочерпваше с алкохол. Алкохолен кураж и агресия! През другото време - блудкавост, сополи и рев. Изумена съм защо се харесва това! Кой се припознава в този образ? Защо никой от зрителите не видя себе си в интелигентния, добрия, смелия! А се припознават всички в хлъзгавия, блудкавия, сополивия... Това ли е техният идол?! Wosh MC си рева и преди 4 години в Къщата, а сега дори цивреше повече. Къде видяхме някакво развитие у него?“, споделя бившата тв водеща в интервю за „Уикенд“.

 

Въпреки това Албена твърди, че с всички, освен с Я-я и Никита, е в прекрасни отношения. С Wosh също, въпреки горните й думи, и винаги би го поздравила, поговорила с него и пила кафе. За Емануела отсече: „Много симпатичен, приятен, дори интелигентен човек. Имах прекрасни разговори с нея, допаднахме си, силно й симпатизирам“.

 

Хонорарът си от шоуто Вулева ще вложи в преместването си в Истанбул. Там тя ще замине да живее сама.

 

Албена се изхранва с продажбата на амулетите си, прави приложни магии и в зависимост от сложността на ритуала, варира и каква сума ще вземе за това. Взимала е и по 200-300 лева в някои случаи. Тя е и магистър по право и се случва да дава консултации на познати и непознати, но не толкова интензивно.

 

Брюнетката засегна и темата за корекциите си: „Имам силиконов бюст. Искам да го направя по-голям, но може и да не се случи, защото като си представя как отново трябва да мина през цялата процедура, ме домързява. Въпросът е дали ще се нахъсам или не. Засега по-скоро пасувам“.

 

 

4 Коментара

Hm

преди 5 години

Надявам се тази не е била толкова наивна,че да е мислила, че тя ще спечели.Дребна и злобна женица,която на преклонна възраст още търси своето място под слънцето.Wosh MC спечели заслужено,добрите и чувствителните хора са открити затова и показват емоциоте си.Лицемерите като тази няма как да разберат това. Да емигрира веднага,едно зло по-малко в държавата ни!7bwzjr

Коментирай

Баба Вуна

преди 5 години

Нали голяма мюсюлманка го раздава,но ще слага по-голям силикон като фолк певиците. Един път не я дадоха да се кланя в Брадъра.

Коментирай

сигнално жълта пародия

преди 5 години

Само как плюеше фолкаджийките,мед и капеше от устата!Как така си допадна с Емануела,за нея имаше предаване ,в което Албена я подиграва за веждите нарисувани с маркер,че е на повикване,за старите жълти зъби и т н.А относно тази псевдо мюсюлманщина,това е да дразни бившия си Недик Недев,той сега е с друга и Албена иска да го дразни.

Коментирай

jako

преди 5 години

Албена, неми харесваше грам Уош,но за мене беше важно манипулаторката озверяла за финал-Миленита да не спечели..след това при тоя избор..ми беше все тая като излезе Франкенщайнката

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.