Алекс Раева иска бебе ин витро

Бившата вокалистка на Ку-ку бенд Алекс Раева е вманиачена от идеята да роди бебе. Певицата от няколко години мислела само за това и си представяла всеки мъж, с който има по-близки отношения, в ролята на баща на децата й.

https://hotarena.net/laifstail/aleks-raeva-iska-bebe-in-vitro HotArena.net
Алекс Раева иска бебе ин витро

Бившата вокалистка на Ку-ку бенд Алекс Раева е вманиачена от идеята да роди бебе. Певицата от няколко години мислела само за това и си представяла всеки мъж, с който има по-близки отношения, в ролята на баща на децата й.

<p> &nbsp;</p> <div style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; color: rgb(34, 34, 34); background-color: rgb(255, 255, 255); "> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Бившата вокалистка на &quot;Ку-ку бенд&quot; Алекс Раева е вманиачена от идеята да роди бебе.&nbsp;</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Певицата от няколко години мислела само за това и си представяла всеки мъж, с който има по-близки отношения, в ролята на баща на децата й.</span></span></p> <p> <br /> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">&quot;Имам необходимост, желание, нужда да имам деца. Сигурно е чисто биологично&quot;, обяснява Алекс.&nbsp;</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Според нея виновни за манията й са хормоните, които удрят точно на нейната възраст &ndash; 30 години. &quot;Повечето жени тогава решават да станат майки&quot;, оправдава се Алекс.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Тя споделя, че преди време дори имала идеята да забременее дете ин витро. &quot;Спря ме факта, че майка ми и баща ми имат 40-годишен брак и продължават да се държат за ръце. Защо и моите деца да не отраснат в такава среда?&quot;, обяснява решението си Алекс.</span></span></p> <p> <br /> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Отскоро тя излиза с диджей Дончо, който се разведе със съпругата си заради сексапилната певица.&nbsp;</span></span></p> </div>

2 Коментара

Юстас

преди 12 години

Като няма кой да и го направи "инвиво"?!

Коментирай

Бичме

преди 12 години

Семе трябва. Сей орачо! Сега му е времето... А аз имам качествено семе ама не си го давам тъй. Приятелството си е приятелство, ама семето си е с пари! Имам сертификат за качество от Итън.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.