Александър Сано ще е най-младоликият дядо

Водещият прие сина на Иво Карамански като свой и скоро ще дундурка първо внуче от него

https://hotarena.net/laifstail/aleksandar-sano-shte-e-nay-mladolikiyat-dyado HotArena.net
Александър Сано ще е най-младоликият дядо

Водещият прие сина на Иво Карамански като свой и скоро ще дундурка първо внуче от него

26-годишният Иво Карамански – младши се сгоди за 8 години по-голямата от него блогърка Антоанет Пепе, пише Минаха години. Двойката чака момиче, което ще се роди през лятото, но след като бъдещият дядо Александър Сано се прибере от снимките на „Островът на стоте гривни“.

Пепе има вече един брак зад гърба си и е майка на 3 деца от двама различни мъже. Първият е датчанин, с когото са се разделили заради зависимостта му към наркотици. С него имат две дъщери, които през голяма част от времето живеят при майка си. Третото дете на Пепе е момче и е от звезда в интернет – Филип от Бургас.

Защо Антоанет не живее с него остана тайна. Тя и Карамански се запознават преди десет години, когато той е на 16, а тя не 24. Любовта пламва преди две лета в изключително труден и за двамата момент.

Карамански-младши приема Сано за свой баща и преди време по съдебен път добави неговата фамилия в знак на признателност, че го е отгледал и възпитал. Главната отговорност за издръжката на многолюдната фамилия пада именно на Сано, който ще изкара добри пари за около два месеца в безлюдната пустош. До последно за мястото на водещ бе спряган Филип Буков, но очевидно Косъма от „Под прикритие“ се е оказал по-подходящ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.