Ало, помощ! Гръмнаха ми циците!

Притеснявате се, че ще ви гръмнат силиконите? Или по-лошо – вече са гръмнали? Не се тревожете! Вече има открита телефонна линия, на която не друг, а именно Мисис България 2007 Мариана Маринова ще ви консултира как да постъпите.

https://hotarena.net/laifstail/alo-pomosht-grymnaha-mi-cicite HotArena.net
Ало, помощ! Гръмнаха ми циците!

Притеснявате се, че ще ви гръмнат силиконите? Или по-лошо – вече са гръмнали? Не се тревожете! Вече има открита телефонна линия, на която не друг, а именно Мисис България 2007 Мариана Маринова ще ви консултира как да постъпите.

<p> <span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Притеснявате се, че ще ви гръмнат силиконите? Или по-лошо &ndash; вече са гръмнали? Не се тревожете!</span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Вече има открита телефонна линия, на която не друг, а именно Мисис България 2007 Мариана Маринова ще ви консултира как да постъпите.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Иронично, тя е и лицензиант на конкурса Мис Силикон.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Инициативата се роди заради истерията покрай гърмящия силикон на скандалната фирма за френски импланти на PIP. Жени, които са пострадали при операции или имат опасения за здравето си, могат да се обадят на миската за помощ.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">&ldquo;Никой не носи отговорност и изобщо на това се гледа много лековато. Затова има доста пропуски. Иска ми се да създадем и фонд, който да помага на тези, които имат спешна необходимост от хирургична намеса. Това са хора, преживели катастрофи или пожари, защото и те имат право да са нормални&rdquo;, категорична е Мариана Маринова.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Телефонът, на който могат да се обаждат пострадали от пластичните интервенции е: <strong>0877 061 761</strong>.Той не е импулсен и е без увеличение на телефонната тарифа.</span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.