Андреа се пропи

Фолк певицата Андреа взима явен пример от колежката си Галена. Изпълнителката не пропусне да удари по няколко чашки на участие, преди да се качи на сцената, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/andrea-se-propi HotArena.net
Андреа се пропи

Фолк певицата Андреа взима явен пример от колежката си Галена. Изпълнителката не пропусне да удари по няколко чашки на участие, преди да се качи на сцената, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Андреа взима явен пример от колежката си Галена. Изпълнителката не пропуска да удари по няколко чашки на участие, преди да се качи на сцената, научи HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Подобно на изпълнителката на &bdquo;Спри ме&ldquo; и Андреа става неудържима след няколко малки. Блондинката дори е заелаот дружката си коронния й номер да пие шот без ръце и не пропуска случай да покаже колко добре се справя.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Случката се разиграла в хитова дискотека само преди дни.&nbsp;В разгара на вечерта Андреа решила да покаже, че освен да пее притежава и други умения.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Очевидно колежката й Галена я е обучила как да пие шот без ръце до съвършенство. Тъй като певицата получи за изпълнението си бурни аплодисменти, пишат от \"Всеки ден\".</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.