Андреа си ги показа отново (Секси снимки)

Фолк певицата Андреа изненада феновете си с горещи снимки във Фейсбук, видя HotArena.net. Палавата фолк певица беше обещала, че повече няма да се съблича, но не издържа.

https://hotarena.net/laifstail/andrea-si-gi-pokaza-otnovoi-snimki HotArena.net
Андреа си ги показа отново (Секси снимки)

Фолк певицата Андреа изненада феновете си с горещи снимки във Фейсбук, видя HotArena.net. Палавата фолк певица беше обещала, че повече няма да се съблича, но не издържа.

<p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Фолк певицата Андреа изненада феновете си с горещи снимки във Фейсбук, видя HotArena.net. Палавата фолк дива беше обещала, че повече няма да се съблича, но не издържа. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">И макар на горещите снимки фолк фурията да не показва гърдите си изцяло, феновете са повече от доволни от щедрата гледка, която им предоставя. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Знойните фотоси са от изявата на певицата в Бремен, където наскоро изпълнителката бе поканена да пее. Мнозина се зарадваха, че Андреа отново се съблече, но не бяха малко и тези, които съжалиха, че певицата &nbsp;вече не се появява така и из родните дискотеки. </span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Междувременно се заговори, че изпълнителката се подготвя и за бъдещата си венчавка, пишат от megalife.bg. Засега Андреа не е потвърдила, че още тази година ще отведе Кубрат Пулев пред олтара, но вече се шушука и кое е мястото на звездната сватба&ndash;румънския курорт Мамая. </span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.