Андрей Едрев подари парфюм на Николета! Вижте кой ще го произвежда

Николета Лозанова не изостава от световните звезди. Скандалната плеймейтка ще има свой парфюм, който ще носи нейното име - Ni Lo. Зад идеята Мис Плеймейт 2006 да се докосне до всичките си почитатели стои Андрей Едрев.

https://hotarena.net/laifstail/andrei-edrev-podari-parfum-na-nikoleta-vijte-koi-shte-go-proizvejda HotArena.net
Андрей Едрев подари парфюм на Николета! Вижте кой ще го произвежда

Николета Лозанова не изостава от световните звезди. Скандалната плеймейтка ще има свой парфюм, който ще носи нейното име - Ni Lo. Зад идеята Мис Плеймейт 2006 да се докосне до всичките си почитатели стои Андрей Едрев.

<p> &nbsp;</p> <div> <p> &nbsp;</p> <div id="cke_pastebin"> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;">&quot;Исках да изненадам Николета за рождения й ден на 30 ноември с някакъв нестандартен подарък. Работя от години с една германска компания на принципа на мулти левъл маркетинга. Така реших, че чрез тази компания ще създам парфюм за Николета, който исках просто да й поднеса като подарък&quot;, разказа пред <strong>Hotarena.net</strong> Едрев.&nbsp;</span></font></div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;">Героят от риалитито &quot;Островът на изкушението&quot; обаче не успял да подготви ароматния подарък навреме и плеймейтката останала без изненада.</span></font></div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;">&quot;Когато обаче всичко беше готово, Николета хареса парфюма и предложи да го продаваме&quot;, добави предприемчивият бургазлия.</span></font></div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;"><strong>Ni Lo</strong> ухае на цитрусови плодове. Според Андрей самата Николета е екзотичен плод и сладкият аромат ще подхожда на визията й.&nbsp;</span></font></div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;">При следващата визита на Лозанова в България, двамата с Андрей ще обсъдят в детайли новия си бизнес-проект. <strong>Парфюмът Ni Lo</strong> на първо време ще се продава в сайта на Николета <strong>www.nikilozanova.com</strong> и на други места в Интернет.&nbsp;</span></font></div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;">50 милилитра от ароматната течност, произведена от компанията BlueBox (<em>виж как ще става това на клипчето</em>) и носеща името на любимата на Валери Божинов, ще струват 100 лева.</span></font></div> <p> &nbsp;</p> </div>

60 Коментара

Браво

преди 13 години

Браво на Андрей!

Коментирай

Кали

преди 13 години

Както прочетох някъде, името на парфюма - Гни-ло :)))))))

Коментирай

Лео

преди 13 години

Сто лева - 50мл??!! Тая да не се мисли за Джей Ло случайно АААХАХХАХАХА

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Гроздето кисело а ? Отивай в LIDL да си купуваш банани.

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Гроздето кисело а ? Отивай в LIDL да си купуваш банани.

Коментирай

Ети

преди 13 години

Нужно ли е всички да харесваме Николета и парфюмчето й, направено от теб, Андрей? Защо си мислиш, че всички искат да подражават на човек, който е спечелил много чрез тялото си, вместо с главата си? Не забравяйте (и ти, и Николета), че красотата е преходна. И спрете да злобеете по форумите, не ви отива. Все пак уж сте "светски персони", формиращи "елита на България". И накрая нека да ти отговоря с клише, както ти нападна коментиращите "Кучетата лаят, керванът си върви". Ти НЕ МОЖЕШ да промениш мнението на цяла България, съжалявам! :) Само жалкото е, че все повече момичета следват примера на Лозанова, и се стремят да покажат телата си чрез конкурси като Playmate, Playboy, Най-секси дупе и т.н., с цел да изгреят и да получат малко слава, докато са още млади. СТАРИ МОДЕЛИ НЯМА! Надявам се още малко като порасна да се махна от държавата на Златките и Николетките. Колко жалко, че Николета носи моето хубаво име! СРАМ!

Коментирай

ops

преди 13 години

Николета... а в държавата на Патрашките добре ли ти е да живееш?

Коментирай

ТИТИ

преди 13 години

КОЙ Е ТОЗИ АНДРЕЙ? КОЯ Е ТАЗИ НИКОЛЕТА? СЪС СИГУРНОСТ СА НИЩОЖЕСТВА. КВИ ПАРФЮМИ,ИЗМИСЛЕНИ. Я СПРЕТЕ С ПРОСТОИИТЕ. ЕГАТИ ГЛУПАЦИТЕ

Коментирай

Чочи

преди 13 години

Андрей е един велик празнодумник, дето гледам, че и по-долу се е правил на отворко, а Николета е една харчипаричкова за която много се пише.

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Не е нужно да харесвате нито мен, нито Николета, нито парфюма. Но подобни коментари злобни, само показват на света колко сте прости, ограничени и завистливи. Никога няма да бъдете Николета и Андрей. Единия му бил скъп, коментира без да знае какво купува. Пошло и просто. На другия не му харесвало името Ni Lo Е как да се казва та тя е Николета Лозанова Първите две срички от името и фамилията. Да го кръсти Бич Може ли ? Била така, била онакава, според мен всеки сам избира какъв да е. Ети, като те е срам, спечели олимпиадата по математика, ако имаш толкова акъл и дай пример, който мислиш че трябва да се дава. И тогава хората ще кажат има такава Николета, ама има и такава. Всичко е въпрос на личен избор.

Коментирай

тоя па

преди 13 години

А ЧОЧИ ти нали си един пълноумник, та чак Айнщайн засенчваш.

Коментирай

ГПК

преди 13 години

А така Андрей, искам още да ги наредиш!

Коментирай

Чочи

преди 13 години

Кой засенчвам си е моя работа, всеки има право на мнение и заради някакъв си няма да си го спестявам. Другото което ще кажа е, че виждате в този сайт има за парфюма на Риана, световно известна и парфюма и струва 49 $, а на Николета да е 100 лева, маалко се замислете ;)

Коментирай

Ети

преди 13 години

Андрей, искам да те попитам правиш ли разлика между понятията "УМЕН" и "ЗНАЕЩ"? Впрочем къде видя злоба в моя коментар? Има огромна разлика между аргументирано мнение и просто завист. :) Умът не се измерва единствено в спечелването на олимпиада по математика. Лично според мен разум се изисква да оцелееш в тази държава, където властват плеймейтки и мутри. :) А отново за завистта - смятам, че почти всяко 2-ро момиче в България е красавица, само да й дадем живота, който Лозанова води - солариуми, маркови тоалети, грим, фризури, силикон в устните, в гърдите... Та това са само малка част от ежедневието на една обикновена плеймейтка. И, обясни ми, как едно момиче на 12-13 години ще възприеме това, че за г-ца Красавица се правят парфюми, пише се по медиите, а за отличници и таланти най-много се дава ТВЪРДЕ скромна парична награда, която съм сигурна, че Николета може да я изкара за 10 минути. :) Не я познавам и не желая да я познавам. Но първото впечатление винаги е МНОГО ВАЖНО! Тя, лично в мен, не изгради добро първо впечатление, макар и само от медиите да я познавам. А жалкото е, че дори не се опитва да блесне с нещо положително, което да се хареса на хората. Андрей, това ли е моделът за подражание на малките девойки, само това ми отговори? Би ли желал дъщеря ти да се съблича по списанията и да се хвали с бройки футболисти? Моля те, бъди честен! Тонът ми не го приемай като заядлив, просто водим дискусия, нали така? :)

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Чочи, го оставям на тълпата. Не ми го вдига,.......адреналина имам предвид. Ети, примерите умните хора сами си ги взимат. Някой взимат пример от писатели, от спортисти, от лекари, от майка Тереза. Николета е взела пример от не толкова популярни хора. Нима майка Тереза не е икона, не пише целия свят за нея, не и се покланят всички държавни глави, не е пример за подражание. Възпитай си детето, така че да стане майка Тереза, не Николета Лозанова. Тогава няма да и дойде на ума да прави парфюми МайТер. Завистта в България е национален спорт. Бил скъп парфюма, на Риана бил по евтин, ами като ви е скъп не си го купувайте. Да не би да сме ви задължили със закон. Всяка девойка се снима пред огледалото, куцо кьораво сакато се снима за Плейбой, какво очаквахте. Жените сами си свалихте гарда, после се чудите защо ви третират, като парцали. Свиркаджийки в тоалетната..........как мамка му дишате като сте го налапали. Вчерашни пикли се наредили и смъркат мазилка с брашно и "политат". Въх,......много яко.

Коментирай

desilitka

преди 13 години

Nilka gnilka se usmiva sama milata i ne se useshta,koi ormalen shte i kupi parfuma-tq moje da prodade nqkoe drugo spisanie zaradi silikonovite si cici

Коментирай

Ети

преди 13 години

Андрей, въпросът ми беше "Би ли желал дъщеря ти да се съблича по списанията и да се хвали с бройки футболисти?". Прав си, всеки избира на кого да подражава. Аз лично съм нихилист и не смятам, че има ДОСТОЕН човек, на когото да подражавам. Но и донякъде не съм, тъй като вярвам в Бог и смея да твърдя, че това може да е единственият добър пример за подражание или казано по друг начин - стремеж да бъдеш безгрешен. А Николета води такъв начин на живот, че стремежа да бъдеш безгрешен отдавна е умрял. Ти как очакваш девойките да не правят физиономии пред огледалото и да не се стремят към леко поведение, щом медиите и интернет са буквално заляти от НИКОЛЕТА, АНДРЕА, с тях цялата чалга гилдия, ЗЛАТКИТЕ, ЗАРА и т.н., и т.н.! Та какво показват изброените по-нагоре? Ум и чар? Не, само ИЗКУСТВЕНА красота. Надявам се да си направил този парфюм за средства и по този начин да го популяризираш, отколкото от възхищение към НИ ЛО. Силно се надявам...

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Не бих желал и няма да го позволя. Има ученички на които родителите не знаят къде са по една седмица. Имам племеничка, Принцеса Нили, съответно за да я имам трябва да имам брат. Тя е на 8 години. Та, същия този ми роднина, записа дъщеря си на френски и заради нея, заминава да живее във Франция. Това, което може да и предложи тази държава е да стане фолк певица. А той не иска това за нея. И аз не искам. Родителите казват на децата си какво да правят до 16 година. Те определят поведението им и светоусещането. Те им създават ценностите и изграждат характера. Всичко останало е ала бала.

Коментирай

Преси

преди 13 години

Андрей си показа простотийте още в предаването Острова на изкушението и продължава да си ги показва и до днес, хора не му се връзвайте на обидите, които ръси - той самия не осъзнава какъв глупак е. И ще продължава да обижда, защото той само това си може, а забравих ........ може също да прави парфюми за проститутката Николета.

Коментирай

Юстас

преди 13 години

Има ли продадено и едно парфюмче?! Аз пък си поръчах червено и бяло вино за новата година... но го подарявах, а не го продавах. Влизате в сайта на фирмата BlueBox избирате си от богатата палитра с готови парфюми, след това шишенца и най накрая име. Поръчвате най-малко 100 бр х 5 лв за брой и ги правиш каквото се поискаш, примерно Андреичо ги продава по 100 кинта - 50 за него 50 за Ники. В LIDL ги има същите аромати от същата фирма по 7.80 лв за брой, но са с друго име.

Коментирай

Юстас

преди 13 години

До Преси - Преси мн. си права Андрейчо си е просто Бургазлииче. Давал е една стая под наем сега 2 и вече има хотел Ха-ха! Всички бергазлиичета са така, те са хотелиери, завират се да спят в гаражите за да могат повече легла за 16-17 г хлапета да отдават под наем. Така цял живот. Има една приказка: "Щаслив като глупак" - това е Андрешко пардон Андрейчо.

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

:) Най-обичам преразказ по картинка, и то недодялан. Устат ли си Устас ли си....ти ми поръчай парфюмите в BlueBox, за по 5 кинта бройката, аз ще ти ги платя двойно. Ама от отворени гъзове. Не се научихте, че аз ги измислям нещата, след това вие само ги копирате. Свиквайте с мисълта.

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

:) Най-обичам преразказ по картинка, и то недодялан. Устат ли си Устас ли си....ти ми поръчай парфюмите в BlueBox, за по 5 кинта бройката, аз ще ти ги платя двойно. Ама от отворени гъзове. Не се научихте, че аз ги измислям нещата, след това вие само ги копирате. Свиквайте с мисълта.

Коментирай

Nikol

преди 13 години

Браво Андрей, кажи им го на тея неграмотни селяндури!!

Коментирай

Юстас

преди 13 години

Нещо много си се нервирал щом двапати си го коментирал.Но ме кефи колко добре си описал Ники Ло в коментара си от 04.03.2011. Браво по точно от приятел няма как да се каже: "Всяка девойка се снима пред огледалото, куцо кьораво сакато се снима за Плейбой, какво очаквахте. Жените сами си свалихте гарда, после се чудите защо ви третират, като парцали. Свиркаджийки в тоалетната..........как мамка му дишате като сте го налапали. Вчерашни пикли се наредили и смъркат мазилка с брашно и "политат". Въх,......много яко." Това е НиЛо в очите на Андрей, а и на всички!!!

Коментирай

Марина Христова

преди 13 години

Ники... явно парфюма наистина смърди на теб, щом Валери те е объркал с едрогърда сервитьорка. Явно го пръскат в тоалетната на местната италианска кръчма и тя се е овъртяла с него там.

Коментирай

tera

преди 13 години

Какво само обиждате бе? Кво ви е направило момичето, а?! Уредило си е живота, живее си добре, има си пари, възможности.. просто не завиждайте, че вие го нямате. И.. не разбрахте ли, че колкото повече я плюете, тя толкова по-известна става!

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Казах аз, че само ме копирате.

Коментирай

Ети

преди 13 години

Андрей, не се връзвай на приказките на хората. Има защо да не харесват Николета, а ти в момента й подаряваш парфюм. Затова се обръщат и срещу теб, като те смятат за неин симпатизант. :) Нормална е подобна реакция, ако не са прочели последният ти коментар в отговор на моя. Аз лично останах доволна от вижданията ти. :) Успех за парфюма, да се надяваме, че Лозанова ще ти донесе късмет! Пожелавам ти всичко добро.

Коментирай

Мими

преди 13 години

По-големи глупости не бях чела .... смехотворно

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=110962038984316&set=a.105920089488511.13051.100002115614095&theater Направих си, за да не купувам на Николета. хехееххееххехе Сега на какво ли мирише тоя парфюм ?

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Специално за купувачите на "оригинални парфюми". Налиииии http://mitnici.eu/?action=n&id=10211

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Специално за купувачите на "оригинални парфюми". Налиииии http://mitnici.eu/?action=n&id=10211

Коментирай

Djeni

преди 13 години

Nikoi umen ne bi si kupil tapiq parfum.A toq Andrei s mozak kato na pile mnogo mu haresva da e v tsentara na vnimanieto.Koq e nIKOLETA,KOI E aNDREI...Kakvi sa tiq parfumi za toqlenti 4inii za 100 leva......xa xa xa

Коментирай

Djeni

преди 13 години

Nikoi umen ne bi si kupil tapiq parfum.A toq Andrei s mozak kato na pile mnogo mu haresva da e v tsentara na vnimanieto.Koq e nIKOLETA,KOI E aNDREI...Kakvi sa tiq parfumi za toqlenti 4inii za 100 leva......xa xa xa

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

А ти коя беше ?

Коментирай

G.K.A.

преди 13 години

Голяма сензация!!! В България драги ми сънародници всичко е възможно. Андрей какво ли не се опитва да направи за да не бъде напълно забравен. Лошото е, че вече не е интересен на никой. Забелязвам, че на негативните коментари подскача като "ощипана мома". Все тая... Не виждам нищо интересно в този мъж, който обожава да говори за себе си, да се изтъква и не спира да обижда хората, които не го харесват...

Коментирай

хахаха

преди 13 години

"Andrey Edrev В държавата на п*********, на ментетата и на ченгетата, май единственото оригинално нещо е това, което направих. Много поздрави на стадото от ОВЧАРЯ. Беееееееееееееееее" Сълза и смях...

Коментирай

хахаха

преди 13 години

"Andrey Edrev В държавата на п*********, на ментетата и на ченгетата, май единственото оригинално нещо е това, което направих. Много поздрави на стадото от ОВЧАРЯ. Беееееееееееееееее" Сълза и смях...

Коментирай

ot men za teb

преди 13 години

eI ANDREI ima edna pesen v neq se pee O KOLKO SI PROST ,IMA LI SMISYL ..

Коментирай

bobi

преди 13 години

защо тогава го обсъждате бе хора...нали не го харесвате...аман от този пуст български манталитет...тази чалга и тези силикони ви раздробиха мозъците...с тази злоба до никъде няма да я докарате ...за огромно съжаление вие Умните не се интересувате , защо бензина е станал 3 лв и защо баба ви изнемогва с 120 лв пенсия , не роптувате когато цялата държава ви мами , лъже и манипулира...за вас най -вълнуващата тема е парфюм (дори няма значение на кой) ЕДРЕВ КАЗАЛА СЪМ ТИ ПРОСТ НАРОД СЛАБА НАЦИЯ...МАХАЙ СЕ ПО-БЪРЗИЧКО, че всички са почнали да мразят не само другите , но и себе си..това клони на пълна деградация!

Коментирай

Valq

преди 13 години

Andrei e tolkova grozen i protiven i prost-neizvestvniq sotlio

Коментирай

Valq

преди 13 години

Neizvestniq smotlio

Коментирай

Т.

преди 13 години

А вие сте неизвестните завиждащи пачи! Е нека ви е яд, по-готин е от вас.

Коментирай

Da ti eba aata T

преди 13 години

T E DUHA4KA NA NEIZVESTNTITE STOVA 4E SA IZVESTNII

Коментирай

Юстас

преди 13 години

Що псуваш бе Андрейчо?

Коментирай

Юстас

преди 13 години

Андрюша, нещо изчезна. Липсваш ни, няма с кого да си правим гаргара! Гаврата с теб много ни забавлява.

Коментирай

СМЯХ

преди 13 години

кой нормален човек ще даде 100лв за 50мл парфюм с името на световно неизвестната свирколета лозанова? хахахаха смяхххх и кой ще предпечете нейния парфюм пред парфюмите на известните италиянски дизайнери? и парфюма и може би трябваше да се казва СВИ ЛО :))))

Коментирай

Мис

преди 13 години

И Николетка и Андрейчо са известни с това,че ги мързи да работят и са тотално неграмотни и елементарни БАЙ ГАНЬОВЦИ,които гледат да пробият някъде с нещо лесно,без усилия.Николетка обича да работи легнала по гръб под националния отбор,а Андрейчо е смешен селянин с диалект,който е навсякъде където има профанщина и лесни пари.Необразовани сте байно,и ви личи....Ако ще не да пишеш,а да се скъсаш тук,смешници си оставете-световно неизвестни!

Коментирай

Мис

преди 13 години

И Николетка и Андрейчо са известни с това,че ги мързи да работят и са тотално неграмотни и елементарни БАЙ ГАНЬОВЦИ,които гледат да пробият някъде с нещо лесно,без усилия.Николетка обича да работи легнала по гръб под националния отбор,а Андрейчо е смешен селянин с диалект,който е навсякъде където има профанщина и лесни пари.Необразовани сте байно,и ви личи....Ако ще не да пишеш,а да се скъсаш тук,смешници си оставете-световно неизвестни!

Коментирай

joro

преди 13 години

nai dobre da se kazva Gni-Lo da.ili Svi-Lo.xaxaxa.moje i Ebli-Vo.

Коментирай

rnqjkdsje

преди 13 години

tVJgGw mjpcjenbvoob, [url=http://tptiwkxuyxlx.com/]tptiwkxuyxlx[/url], [link=http://gawuzwcueiqx.com/]gawuzwcueiqx[/link], http://xmcwqrrgblxa.com/

Коментирай

Ha-ha-ha

преди 13 години

Глупаци сте вие неразумни селяндури!Андрей просто работи в тази компания.Това е бъдещето -мултилевъл маркетинга.Момчето добре се е ориентирало.Парфюма е хубав 100% ,защото всички продукти на тази компания са качествени.Всеки може да направи собствен парфюм и да пише неговото име на шишенцето.Тази компания притежава единствената такава машина в света,а вие като не сте запознати не пишете глупости НЕГРАМОТНИЦИ.Успех на Андрей :-)

Коментирай

Забравих да кажа...

преди 13 години

...и когато някой пусне продукт на bluenature в Lidl,аз ще си отрежа главата.Парфюма ,дори с партнйорска отстъпка струва 63лв.,но това е отстъпка за регистрирани представители,иначе,като потребител си го поръчваш за 83лв.,с ддс и доставка стават точно 100лв.Но парфюмите са качествени и не могат да се купят за 5лв.,както някой от селяндурите по-долу е казал!

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Ааааааа, някой започнаха да се усещат. хехехехехехе Имам участник познал верният отговор. Но за съжаление са единици. Останалото 99 % е просто статистика. Лесно е да си прост.

Коментирай

123

преди 13 години

Андрей, научи се да използваш правилно буквата 'й". В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й". Това НЕ Е злобен коментар, а съвет. :)

Коментирай

Андрей Едрев

преди 13 години

Това не е форум по български език и литература. Малко си закъсняла да ме учиш, пробваха се преди 25 години. Колкото съм научил, научил. Не пиша с молив и нямам гумичка, в бързината понякога пиша и глупости. Дай ми некой друго въпросче.

Коментирай

Мария

преди 13 години

Злобарковциии еша ви няма да плюете ,който може го прави ,има си хора за вси4ко ,Николета е модел и то мн. добър,защо да не прави бизнес от това?Нали имаме и учена миска ... и какво-крокодил била ,еееее аман от вас

Коментирай

fani

преди 13 години

Андрей е един застаряващ самовлюбен мъж,който търси известност и е жалък палячо.

Коментирай

toko

преди 12 години

xaxaxaxaa kakvi parfumi kakvi 100 lv vie lude li ste be hora pri polujenie 4e izvestnite marki sa na taq cena edva li nqkoi bi dal 100 lv za parfium pri polujenie 4e markata e napalno neizvestna :)) ludi horaa!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.