Анелия светна

Фолк певицата Анелия грее по участия, видя Hotarena.net. Фолк дивата все по-често се явява на концертите си в неонови тоалети.

https://hotarena.net/laifstail/aneliq-svetna HotArena.net
Анелия светна

Фолк певицата Анелия грее по участия, видя Hotarena.net. Фолк дивата все по-често се явява на концертите си в неонови тоалети.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"> Фолк певицата Анелия грее по участия, видя Hotarena.net. Фолк дивата все по-често се явява на концертите си в неонови тоалети. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Изпълнителката намери оригинален начин да изпъкне в мрачните дискотеки. По съвет на своя приятелка блондинката вече се носи в ярки цветове на изявите си.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Феновете на певицата се шегуват, че любимката им свети като крушка. Но не крият, че са доволни, тъй като сега имат възможност да й се радват по-дълго, пише \"Всеки ден. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Междувременно певицата активно се подготвя и за юбилейния си концерт, който предстои да изнесе. Почти непрекъснато Анелия обикаля репетиционни зали, тъй като иска да сформира екип с най-добрите музиканти. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Независимо от многобройните си участия и ангажименти, изпълнителката на &bdquo;Яко ми действаш&ldquo; все пак успява да намери време и за юбилейния си спектакъл.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Искам да поднеса най-доброто на публиката, която толкова много ме подкрепя през всичкото това време. Толкова съм амбицирана за проектите си, че дори не ми се почива тази година, ще оставя ваканцията за следващата&ldquo;, призна Анелия.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата също така разкри, че съвсем скоро ще издаде и третият си летен хит. След &bdquo;Яко ми действаш&ldquo; и &bdquo;Не исках да те нараня&ldquo; в дует с Илиян, феновете с нетърпение очакват и най-новия хит на звездата. </span></p>

1 Коментара

даа

преди 11 години

Най-прекрасната!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.