Азис полудя след „Къртицата”(Не искам да виждам хора, крещи звездата)

Азис полудя и не е на себе си след „Къртицата”, видя HotArena.net. Напрежението между участниците, трудните изпитания по време на мисиите, контактите му със съквартирантите—всичко това го докара почти до лудост. Певецът изпадна в шок, че не е най-харесваната от публиката звезда и напусна шоуто преждевременно.

https://hotarena.net/laifstail/azis-poludq-sled-kyrticatane-iskam-da-vijdam-hora-kreshti-zvezdata HotArena.net
Азис полудя след „Къртицата”(Не искам да виждам хора, крещи звездата)

Азис полудя и не е на себе си след „Къртицата”, видя HotArena.net. Напрежението между участниците, трудните изпитания по време на мисиите, контактите му със съквартирантите—всичко това го докара почти до лудост. Певецът изпадна в шок, че не е най-харесваната от публиката звезда и напусна шоуто преждевременно.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Азис полудя и не е на себе си след &bdquo;Къртицата&rdquo;, видя HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Напрежението между участниците, трудните изпитания по време на мисиите, контактите му със съквартирантите&mdash;всичко това го докара почти до лудост. Певецът изпадна в шок, че не е най-харесваната от публиката звезда и напусна шоуто преждевременно.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Опънатите му до краен предел нерви не издържаха и се скъсаха&mdash;след прибирането си у дома фолк звездата изпадна в истерия.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Настроенията му се сменят през 10 минути, ту иска да е с много хора, ту не иска да вижда никого, подлудява всички около себе си, ходи напред-назад, не може да си намери място&rdquo;, разказаха хора от близкото му обкръжение.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След излизането от предаването, певецът отменил всички интервюта и срещи, разигравал с противоречивите си прищевки близки и приятели, тръшкал се в истерия.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Вчера той изправи на нокти и ТV7, отказвайки да отида в студиото на сутрешния блок, за да даде интервю. Накрая се съгласил да приеме екипа в дома си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Когато обаче хората пристигнали, отказал да стане от леглото, за да се срещне с тях. Накрая най-после се вдигнал, за да се покаже по телевизията, но влязъл във времето за коментарите на проф. Юлиан Вучков.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"> &bdquo;Не ме интересува нито професора, нито Бареков&rdquo;, заявил Азис. И отказал в последния момент всичките си предварително уговорени срещи, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p>

1 Коментара

АзЪ

преди 11 години

Очертава се пълен провал за Хлебарките с това предаване. Не знаех, че и Транснеопределеносексуалния е решил да си набие шута, след като дружката му се изнесе, но и не се изненадах особено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.