Азис пя с пера в Найт Флайт

Азис изнесе поредното си мегашоу снощи в най-актуалният клуб в София Найт Флайт . Оцветен в червено, с пера и корсет. Кралят на фолка пя с униката на Дискуаерд, с който позира и на обложката на новия си албум Гадна порода.

https://hotarena.net/laifstail/azis-pq-s-pera-v-nait-flait HotArena.net
Азис пя с пера в Найт Флайт

Азис изнесе поредното си мегашоу снощи в най-актуалният клуб в София Найт Флайт . Оцветен в червено, с пера и корсет. Кралят на фолка пя с униката на Дискуаерд, с който позира и на обложката на новия си албум Гадна порода.

<p> <span class="Apple-style-span" style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">Азис изнесе поредното си мегашоу в най-актуалният клуб &quot;Найт Флайт&quot; снощи, оцветено в червено с перата от най-одумвания корсет в републиката.&nbsp;</span></p> <div style="color: rgb(34, 34, 34); background-color: rgb(255, 255, 255); "> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span style="font-size: 14px; "><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Кралят на фолка пя с униката на &quot;Дискуаерд&quot;, с който позира и на обложката на новия си албум &quot;Гадна порода&quot;.&nbsp;</span></span></p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Корсетът предизвика хиляди коментира из интернет-форумите, в много от които Азис бе набеден, че тялото му е манипулирано с фотошоп.</span></span></p> <p style="font-family: Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px; "> &nbsp;</p> <p> <font class="Apple-style-span" face="verdana, geneva, sans-serif"><span class="Apple-style-span" style="font-size: 14px;">&quot;Писна ми да чета, че тялото на обложката не било моето. Затова снощи излязох да пея с корсета, за да затворя устите на злобарите&quot;, коментира пред <strong>HotArena.net </strong>Васко.</span></font></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Корсетът, който той зае от колежката си Галена е първа линия на &quot;Дискуаерд&quot; и е дефилирал на седмицата на модата в Ню Йорк.&nbsp;</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <div class="media_embed"> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" height="403" width="450"><param name="movie" value="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=206e6a74" /><param name="quality" value="high" /><embed height="403" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=206e6a74" type="application/x-shockwave-flash" width="450"></embed></object></div> </div>

4 Коментара

Тия па

преди 13 години

Голяма новина, малоумници!

Коментирай

Тоя па

преди 13 години

ти като си големоумен, ходи чети "Банкер" и "Капитал".

Коментирай

Силвето

преди 13 години

Азис много се е разхубавил.Не мога да повярвам,че това е той!

Коментирай

an4eto_6661

преди 13 години

mn qko

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.