Багата се познавал с палача си

Световният шампион по бойно самбо Благой Иванов–Багата и люлинския бандит Даниел Дъмпела са се познавали. Не е да са приятели близки, просто се знаят. Скарали са се, сигурно за някаква глупост, разкри Кубрат Пулев–Кобрата, който е близък приятел на ранения с нож ММА-боец. Продължава издирването на още 9-има от мелето.

https://hotarena.net/laifstail/bagata-se-poznaval-s-palacha-si HotArena.net
Багата се познавал с палача си

Световният шампион по бойно самбо Благой Иванов–Багата и люлинския бандит Даниел Дъмпела са се познавали. Не е да са приятели близки, просто се знаят. Скарали са се, сигурно за някаква глупост, разкри Кубрат Пулев–Кобрата, който е близък приятел на ранения с нож ММА-боец. Продължава издирването на още 9-има от мелето.

<p> <strong><span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Световният шампион по бойно самбо Благой Иванов&ndash;Багата и люлинския бандит Даниел Дъмпела са се познавали.</span></strong></p> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">&quot;Не е да са приятели близки, просто се знаят. Скарали са се, сигурно за някаква глупост&quot;,&nbsp;</span><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">разкри Кубрат Пулев&ndash;Кобрата, който е близък приятел на ранения с нож ММА-боец.&nbsp;</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">За инцидента той разбрал от общи приятели, тъй като в момента е в Германия. Пулев бе категоричен, че Б<strong>агата никога не е участвал в сбивания.&nbsp;</strong></span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">&quot;Той е много скромно момче, той е тих дори в компании, дори когато се напие е тих. Не вилнее, не е толкова темпераментен, не е конфликтен. <strong>Нарковойна? Всичко това са пълни глупости, </strong>вече се правят асоциации, че работел за някой си, че харчел 50 хил. лв. на месец, това са абсолютни измишльотини!&quot;, твърди още Кобрата пред &quot;Всеки ден&quot;.</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Той направи и прогноза, че Багата ще се възстанови напълно, <strong>до шест месеца ще започне да тренира и ще се върне в залата.&nbsp;</strong></span></div> <div> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> &nbsp;</div> <div id="cke_pastebin"> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Приятели на Иванов, които също са били част от мелето, са посочили Дъмпела за негов нападател, съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. &nbsp;&nbsp;</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">Той бе категоричен, че всички свидетелски показания до момента сочат, <strong>че човекът, държал ножа, с който е намушкан Багата в бар &quot;Домби&quot;, е именно люлинският крими герой.&nbsp;</strong></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Продължава и издирването&nbsp;</span></span><span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">на още 9-има от мелето.&nbsp;</span></div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.