Балдъзата на Таки тъне в лукс! (Анна Шехтова живее в апартамент за милиони на брега на Арабско море)

https://hotarena.net/laifstail/baldazata-na-taki-tane-v-luks HotArena.net
Балдъзата на Таки тъне в лукс! (Анна Шехтова живее в апартамент за милиони на брега на Арабско море)

Балдъзата на издирвания от Интерпол Христофорос Аманатидис - Анна Шехтова, живее в пъти по-луксозно от половинката му Боряна Шехтова, узна HotArena.

 

Дамата на Таки била финансово подсигурена, разполагала се в огромно имение, носела най-скъпите маркови дрехи, но нямала свободата да излиза без придружители, да използва мобилен телефон, да запечатва щастливи моменти на сина си с фотоапарат и да се прибира в родния Ямбол при родителите си, когато й се прииска.

 

Сестра й Анна, зад която стои също финансово стабилен господин, се радва както на лукс, така и с време и свобода.

 

Шехтова е майка на две дъщери от съпруга си Георги, който е строителен предприемач, преуспял в България и пренесъл бизнеса си в Дубай с помощта на своя баджанак Таки.

 

Анна прекратила модната си кариера по настояване на своя мъж и сама не поискала да се развива в някаква друга сфера, пише „Галерия“.

 

За децата й помагала детегледачка, в домакинската работа също била отменена от помощничка.

 

Блондинката и Георги обитавали жилище, което е разположено на брега на Персийския залив, в близост до най-известния дубайски небостъргадж Бурж ал Араб.

 

Анна непрекъснато навивала съпруга си да посещават най-екзотичните къчета по света. Последното им пътешествие било до о-в Таити, където пръснали близо 20 000 за няколко дни романтика и лукс.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.