Беше ли Емануела щастлива на сватбата си? (ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО)

Фолк певицата Емануела си направи приказна сватба в „Къртицата“. Въпреки това изпълнителката не изглеждаше особено щастлива от шумния купон, който спретна, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/beshe-li-emanuela-shtastliva-na-svatbata-si-oshte-snimki-ot-sybitieto HotArena.net
Беше ли Емануела щастлива на сватбата си? (ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО)

Фолк певицата Емануела си направи приказна сватба в „Къртицата“. Въпреки това изпълнителката не изглеждаше особено щастлива от шумния купон, който спретна, видя HotArena.net.

<p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Емануела си направи приказна сватба в &bdquo;Къртицата&ldquo;. Въпреки това изпълнителката не изглеждаше особено щастлива от шумния купон, който спретна, видя&nbsp;HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Въпреки че зарадва фенове и приятели като се омъжи пред цяла България изпълнителката изглеждаше притеснена и разтревожена.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Сред цялото великолепие и пищност на церемонията изпълнителката изглеждаше видимо развълнувана и мрачна. А феновете й се чудеха, каква е причината Емануела да е толкова мрачна, пишат от<a href=\"http://www.kliuki.net/zasto-emanuela-be-nestastna-na-svatbata-oste-snimki/\" target=\"_blank\"> kliuki.net.</a></span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Според някои певицата се е тревожила от реакцията на съпруга си, който далеч не бе доволен от перспективата да се ожени за нея отново пред всички. Двамата имаха и известни спречквания, но накрая се сдобриха.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Феновете на двойката предполагат, че певицата по тази причина е изглеждала мрачна. И напрежението между тях просто не се е разсеяло напълно.&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Междувременно стана ясно, че фолк певицата Алисия не е присъствала на тържеството. &nbsp;По всяка вероятност изпълнителката е отказала да уважи партито, заради присъствието на Николета Лозанова.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фенове разкритикуваха певицата, че е отказала да присъства на купона. И заявиха, че е обидила приятелката си по този начин.&nbsp;</span></p> <p><iframe title=\"VideoClip.bg video player\" src=\"http://www.videoclip.bg/embed/Svatbata-na-Emanyela-i-Nikola-Kurticata-15-04-2013\" frameborder=\"0\" width=\"500\" height=\"400\"></iframe></p>

1 Коментара

Диди

преди 11 години

НА ТАЗИ СВАТБА БЕШЕ СЪБРАНА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМЕТ.ОТРЕПКИ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.