Блатечки зяпа гола Диляна Попова във видеочат

https://hotarena.net/laifstail/blatechki-ziapa-gola-diliana-popova-vav-videochat HotArena.net
Блатечки зяпа гола Диляна Попова във видеочат
Звездата на новия български сериал „Ягодова луна” Асен Блатечки и моделът Диляна Попова изживяват истински любовен ренесанс. Откакто се събраха след 4-годишна раздяла, най-одумваната светска двойка у нас е неразделна. Отделят се един от друг единствено, когато работни ангажименти налагат някой от тях да пътува.

Преди десетина дни Диляна и Асен се разделиха, но заради рекламна фотосесия на модела чак на Малдивите Попова отпраши до райското кътче в компанията на 5-годишния си син Борил, а след това публикува в социалните мрежи няколко кадъра от екзотичната дестинация. Докато са на хиляди километри разстояние, Диляна и Асен са в постоянна интернет връзка, установиха папараците на „Уикенд”. Времевата разлика от 3 часа не е пречка за артистичната двойка да общува непрекъснато.

Преди няколко дни 48-годишният актьор бе забелязан да излиза от вкъщи по обяд. Асен измъкна от пощенската си кутия писмо, разпечата го и погледна съдържанието му. След това отскочи до близкото заведение и си взе бутилка с портокалов фреш. Актьорът захапа писмото със зъби, за да отвори сока, а после мушна пощенския плик под якето си, за да не се измокри. Заради мразовитото време Блатечки бе нахлупил на главата си качулката на суичера си. Актьорът отпи няколко глътки в движение и бръкна в джоба на якето си. Оттам застаряващият секс символ на българското кино извади мобилния си телефон, а няколко секунди по-късно вече имаше видеовръзка с любимата си Диляна.

На екрана на джиесема му ясно се виждаше голата красавица, която се препичаше на 30-градусови температури. „Я гледай какво става тука, сняг вали”, оплака се Асен и обърна дисплея на телефона си така, че да се вижда прехвърчащия сняг. Актьорът набързо приключи разговора си, но обеща на Диляна да звънне като се прибере вкъщи. Извади връзката си с ключове и хлътна в кооперацията, в която двамата живеят от няколко месеца. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.