Бомба за гаджето на Лора Караджова

Новото гадже на Лора Караджова се размина на косъм от смъртта. Клубният бос Мартин Грънчаров, който смени Део в сърцето на певицата едва оживял след бомбен атентат, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/bomba-za-gadjeto-na-lora-karadjova HotArena.net
Бомба за гаджето на Лора Караджова

Новото гадже на Лора Караджова се размина на косъм от смъртта. Клубният бос Мартин Грънчаров, който смени Део в сърцето на певицата едва оживял след бомбен атентат, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Новото гадже на Лора Караджова се размина на косъм от смъртта. Клубният бос Мартин Грънчаров, който смени Део в сърцето на певицата едва оживял след бомбен атентат, научи HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Съграждани на Мартин от Благоевград разкриват, че преди години младежът е станал обект на заплахи. До инцидента се стигнало, след като Димитров засегнал интересите на местен бизнесмен.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Младежът, който е собственик на една от дискотеките в града една нощ се събудил от мощен взрив. Под автомобила му била поставена бомба, която подпалила колата като факла.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Този случай така и не бе разнищен. И до днес няма категоричен отговор, кой е поръчителят на атентата и с какво точно е сгазил лука настоящият приятел на Лора Караджова&ldquo;, коментират негови съграждани.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Говори се, че младият бизнесмен е трябвало да бъде само сплашен, а не убит. По всичко изглежда, че заплахата е дала резултати, тъй като втори опит за покушение няма. &bdquo;Значи сигурно си е взел поука&ldquo;, коментират благоевградчани пред &bdquo;Уикенд&ldquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.