Бременната Радина слиза от сцената (Бъдещата майка e в седмия месец, от април ще си стои вкъщи)

https://hotarena.net/laifstail/bremennata-radina-sliza-ot-scenata HotArena.net
Бременната Радина слиза от сцената (Бъдещата майка e в седмия месец, от април ще си стои вкъщи)

Бременната в седмия месец Радина Кърджилова ще излезе в отпуск по майчинство още в началото на април, вместо в края на май, научи HotArena.

 

Актрисата ще слезе от сцената на театъра на Армията заради постоянния тормоз, на който я подлагал паникьосаният за здравето на бебето Деян Донков, писа „Всеки ден“.

 

Видинският чешит не само се ужасявал, че приятелката му може да лепне някой вирус от постоянно кашлящите си колеги, но се стряскал Кърджилова да не се спъне в някой декор и да падне. Двамата чакат момченце в края на юни и още от началото на бременността актьорът коренно се промени и от луд бохем стана вманиачен педант.

 

Сега, колкото и Радина да опитвала да му обясни, че всичко е наред и нищо няма да й се случи, Донков настоявал половинката му да приключи с ролите и да се прибере вкъщи да си почива до раждането на малкия. „Безотговорно е да продължаваш да тичаш по сцената в напреднала бременност. Ако беше чиновничка на бюрото, разбирам“, настъпвал актьорът.

 

Плахата хубавица била наясно, че няма да излезе на глава с него и затова склонила в първия възможен момент, щом отметне ангажиментите си следващия месец, да се прибере вкъщи. Още в края на миналата година, щом застудя, Донков буквално започна да държи любимата си под ключ вкъщи, за да не я тръшне грипът и да навреди на бебето.

 

Тиранинът, сам обожаващ пълната свобода, без значение дали има жена до себе си, стигна до крайности и забрани на бъдещата майка да обикаля с приятелки по кафенетата, да не би да я тръшне грипът от някоя недомита чаша или чиния. По същата причина Кърджилова разреди ролите в театъра и остави участията си само в пиесите, в които няма как да бъде заменена.

 

Двойката, станала известна с вечните си скандали и размяна на шамари, очаква с нетърпение наследника си. Деян Донков вече има един син от бившата си половинка Анастасия Ингилизова. Въпреки че за Радина бебето ще е първо, тя приема промяната по-спокойно и не ограничава прекалено нормалния си режим. Най-трудно за актрисата се оказа намаляването на цигарите до минимум, тъй като открай време е върла пушачка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.