Данчо Караджов каза Наздраве на всички (видео)

Рокаджията Данчо Караджов винаги е бил бунтар. Макар вече да е на 59 години, той продължава да носи в себе младежки дух и настроение.

https://hotarena.net/laifstail/dancho-karadjov-kaza-nazdrave-na-vsichki-video HotArena.net
Данчо Караджов каза Наздраве на всички (видео)

Рокаджията Данчо Караджов винаги е бил бунтар. Макар вече да е на 59 години, той продължава да носи в себе младежки дух и настроение.

<p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><font color="#000000"><span lang="bg-BG">Старата муцуна Данчо Караджов показа топ форма на промоцията на колегата си Искрен Пецов. Рокдинозавърът каза &bdquo;Наздраве&ldquo; на всички, но по нищо не му личеше, че е пиян. Папараци на</span><strong><span lang="bg-BG"> </span><span lang="en-US">HotArena.net </span></strong><span lang="bg-BG">го щракнаха заедно с жена му Мариана и Дичо. </span></font></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><font color="#000000"><span lang="bg-BG">Фронтменът на група &bdquo;Сигнал&ldquo; не остави чашата си през цялата вечер, но изглеждаше свеж и пускаше шегички наляво-надясно. Всички около него бяха усмихнати и им личеше, че се забавляват истински.&nbsp;</span></font></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><font color="#000000"><span lang="bg-BG">Нашите фотографи заснеха Караджов как обсъжда нещо със съпругата си Мариана, която го слушаше с голям интерес.&nbsp;</span></font></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><font color="#000000"><span lang="bg-BG">На партито, организирано от Искрен Пецов, който представи горещия си летен хит &bdquo;Ша ла ла&ldquo;, присъстваха още куп знаменитости. Любопитна гледка беше половинката на певеца &ndash; Диди Дрингова, който май прекали с алкохола. Тя направи опит да щракне любимия си, но така и не успя, тъй като едва държеше фотоапарата.&nbsp;</span></font></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><font color="#000000"><span lang="bg-BG"><span style="font-style: normal"><span style="font-weight: normal">Вижте снимките на Данчо Караджов, който определено знае колко и в каква компания да пие. </span></span></span></font></span></span></p>

1 Коментара

дани б.

преди 12 години

Ай наздраве и от мен ;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.