Дъщерята на Радев срещу щерката на Маравиля – двубой за награда в НАТФИЗ

Синът на Витомир Саръиванов – Стефан, е в конкуренция с Даниел Кукушев

https://hotarena.net/laifstail/dashteryata-na-radev-sreshtu-shterkata-na-maravilya-dvuboy-za-nagrada-v-natfiz HotArena.net
Дъщерята на Радев срещу щерката на Маравиля – двубой за награда в НАТФИЗ

Синът на Витомир Саръиванов – Стефан, е в конкуренция с Даниел Кукушев

Две популярни момичета на випуск 2024 от НАТФИЗ ще влязат в двубой за наградите „Най-най-най“ тази година, пише България Днес. Това са дъщерята на актрисата Лилия Маравиля – Паола Мария, и щерката на президента Румен Радев – Дарина.

И двете студентки имат своите върхове в специалностите, в които се обучават.

Дарина Радева направи два дипломни спектакъла за завършването си – бе Самодива в спектакъл на Джефри Чосър с режисьор Мирослава Гоговска и майка в Дон Жуан се връща от война от Йодьон фон Хорват с режисьор Крис Шарков. Именно Шарков я включи в свой проект, който се игра преди месец в Народния театър – „Елементарните частици“.

Тази година ще видим и първия пълнометражен филм, в който участва дъщерята на Радев – тя играе в образа на Мими в „Гунди – легенда за любовта“ на режисьора Димитър Димитров, който ще видим през есента по кината.

Дарина е в т.нар. Златен клас и се обучава по актьорство за драматичен театър при проф. Пенко Господинов. Освен нея почти целият клас има успехи на театралната сцена.     

Паола Маравиля е другата популярна дъщеря на випуска. Тя е с италиански корени заради баща си Лука и чудото на Лилия, която я ражда на 32 години. Момичето завършва в класа на проф. Маргарита Младенова – жената, дала стотици таланти на кино и театралната сцена.

Паола е завършила италианския лицей, а дипломните й спектакли са в образа на Наталия Петровна – „Месец на село“ от Иван Тургенев.

За наградите фаворити са още Антония Гюруди, Катрин Гачева, Михаела Гончева.    

1 Коментара

Luba

преди 2 седмици

Радева щерка е селянка,Маравиля е красавица и интелигентна европейска!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.