Действайте, мъже! Асдис се разведе!

Потвърдено! Асдис Ран се разведе с Гардар Гунлаугсон. Слухове за това се носят от известно време в публичното пространство, но Ледената кралица ги отричаше. Разбери защо:

https://hotarena.net/laifstail/deistvaite-myje-asdis-se-razvede HotArena.net
Действайте, мъже! Асдис се разведе!

Потвърдено! Асдис Ран се разведе с Гардар Гунлаугсон. Слухове за това се носят от известно време в публичното пространство, но Ледената кралица ги отричаше. Разбери защо:

<p> <strong><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><span style="font-size: 14px; ">Потвърдено! Асдис Ран се разведе с Гардар Гунлаугсон. Слухове за това се носят от известно време в публичното пространство, но Ледената кралица ги отричаше.&nbsp;</span></span></strong></p> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">В специално писмо до колегите от&nbsp;</span><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;"><span style="color: rgb(53, 52, 52); line-height: 15px; ">Lifestyle.bg исландката потвърди, че вече е свободна жена.</span></span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">&quot;Да, потвърждавам слуховете за развод със съпруга ми. Двамата живяхме заедно в продължение на 9 години. Имахме добра и изпълнена с любов връзка, но в последната година животът ни тръгна в различни посоки и преценихме, че е <strong>най-добре да сложим край на брака си</strong>&quot;, казва Асдис.</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; ">&quot;Искам да се извиня на медиите, че лъгах за развода, но имам три деца и ситуацията е много деликатна за тях и нямах друг начин да ги предпазя. Решението за развода излезе днес в Исландия&quot;, добавя тя.&nbsp;</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; ">С бившия футболист на ЦСКА са се разделили като приятели.</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style="font-size: 14px; font-family: verdana, geneva, sans-serif; "><strong>&quot;Никой не е разочарован от развода. </strong>И занапред ще запазим приятелските си отношения. Разводът след толкова продължителна връзка се преодолява трудно, затова искам да помоля медиите да се отнесат с разбиране.&nbsp;</span><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif; font-size: 14px; "><strong>Все пак имам три деца, които лесно се влияят от негативни коментари </strong>и измислени истории, които ще се появят през следващите седмици в медиите&quot;.</span></div>

1 Коментара

na asdis ran v .......

преди 12 години

e i? bahti groznata sliva ,kak nqma da izbqga muja i?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.