Део печели „Денсинг старс” като Орлин (Вижте с каква манипулация)

Победителят на „Денсинг старс” е предопределен. Според запознати двойката Део – Елена ще спечелят състезанието, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/deo-pecheli-densing-stars-kato-orlin-vijte-s-kakva-manipulaciq HotArena.net
Део печели „Денсинг старс” като Орлин (Вижте с каква манипулация)

Победителят на „Денсинг старс” е предопределен. Според запознати двойката Део – Елена ще спечелят състезанието, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Победителят на &bdquo;Денсинг старс&rdquo; е предопределен. Според запознати двойката Део &ndash; Елена ще спечелят състезанието, научи <span>HotArena.net.</span>&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Двамата ще спечелят по схемата, с която продуцентите направиха Орлин победител в предния сезон на предаването.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">В последните епизоди журито като по команда дава само високи на Део и партньорката му Елена, а прехласванията по тяхната любовна афера заемат половината ефирно време.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Оценяващите постоянно хвалят блондина и той се задържа двойно повече време от останалите на сцената, като така трупа и повече точки от гласуването с есемеси. Неговият номер стои изписан на екрана по-дълго, което му дава сериозно предимство.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Същата схема бе разиграна и с Орлин Павлов. Идентична е и връзката на Део с танцьорката Елена с тази на Орлин и Яна Акимова, която, преди да залюби, му бе партньорка на дансинга.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Сега и Део и Елена с интимните подробности около тях предизвикват голям зрителски интерес.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Накрая може и да не се наложи продуцентите да се намесват, защото зрителите ще си изберат Део по симпатии&rdquo;, прогнозират хора от шоуто, пише &bdquo;Всеки ден&rdquo;.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p>

3 Коментара

Дидо

преди 11 години

Ако трябва по симпатии да се избира Део никога няма да бъде дори в петорката. Не подценявайте драгия зрител! Део може да стане победител, но то ще е фалшименто от страна на продуцентите, както в други риалити формати. Део вече е печелил, но не от зрителска, а от продуцентска любов и далавера.

Коментирай

анонимен

преди 11 години

оффф вече ми писна от нагласени неща, те сигурно толкова се и обичат всичко е фалшиво...Искам Стелла да спечелят....Защо тия не ги ща...Те дори си нямат фенове кой изобщо би ги харесал...

Коментирай

Дидка

преди 11 години

Айде сега ще се започне с коментарите за всички двойки по отделно, че всичко е нагласено и че всеки един от тях държи с нещо продуцентите! Стига с тия измишльотини. То първо Стелла щеше да е победител, защото майка и била близка приятелка с Илиана Раева, сега Део, после кой ще е? Аз харесвам Део, симпатичен е, много е лъчезарен, няма злоба в него. Така че, ако той спечели, ще се радвам много!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.