Десислава крие проблеми с властите в САЩ от години (Пеене на черно я свали от самолета)

https://hotarena.net/laifstail/desislava-krie-problemi-s-vlastite-v-sasht-ot-godini HotArena.net
Десислава крие проблеми с властите в САЩ от години (Пеене на черно я свали от самолета)
Пеене \"на черно\" и без необходимите работни документи провалило пътуването на Десислава в САЩ, узна HotArena.


Преди дни певицата беше свалена от самолета за Америка, след като се оказа, че нейни стари прегрешения й пречат да отиде отвъд океана. Така, вместо да изнася концерти пред родни емигранти, тя стои в България и чака да се разреши проблемът. 


\"Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе отменена през 2016. Оказа се, обаче, че има промени за точно този тип забрана и политика на State department и всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да искам special waiver въпреки одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза\", разкри Десислава. Но ситуацията си има и своята предистория.


\"Заради едно недоразумение и завистта на хората няколко години ходих по мъките и се борих с американската държавна машина. Детето ми има американско гражданство, но не можех да го пусна сам на толкова дълго пътуване. Затова и  Майки не успя да види дядо си преди да почине. Роднините му там искаха да го видят, но беше невъзможно\", сподели звездата. 


Изпълнителката призна, че е получила черен печат в паспорта си, защото \"услужливи българи\" казали, че американското посолство у нас, че отива в САЩ, за да пее без разрешение пред българите. Десислава имала туристическа виза, но изнесла няколко концерта и била засечена от властите, които веднага я санкционирали. Именно заради това прегрешение се стига до ситуацията от преди няколко дни. 


\"Чакам да получа специално разрешение и тръгвам с първия полет за съответния град, за който успея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с моята организаторка ще направим всичко възможно да преразгледаме за нова дата, за да не останете разочаровани. Искрено се извинявам и съжалявам за неудобството! Моля ви за разбиране\", заяви почти през сълзи фолкпевицата. 


Около пътуванията й в САЩ винаги иам въпросителни - дали ще вземе сина си Майки, за да може да види американските си роднини и дали ще се види очи в очи с баща му Михаил, с когото през годините имаха обтегнати отношения. Той има бизнес в Чикаго, пише България днес

4 Коментара

Сабина

преди 4 години

Ееее....така като чета поста й, май не ги крие....хаххах

Коментирай

Антония

преди 4 години

Хич не ги и крие, говори за тях от много години. Тя твърди, че е, защото е взела големия си син и ги е лишила от американски гражданин. Дали е така, само тя си знае...

Коментирай

Ади

преди 4 години

Грам не крия причините да има тези проблеми. След поредният побой нанасян от мъжа и преди в Америка тя взима детето и бяга. Затова е съдена ,и има проблеми с властите.

Коментирай

Мишо

преди 4 години

При какъв баща да води сина си като той въпросния Мишо си е от близо 5 години в България и има дюнерджийница на входа на слънчака.много сте зле

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.