Диана Димитрова: Готова съм за детектор на лъжата, за да стигна до истината!

https://hotarena.net/laifstail/diana-dimitrova-gotova-sam-za-detektor-na-lajata-za-da-stigna-do-istinata HotArena.net
Диана Димитрова: Готова съм за детектор на лъжата, за да стигна до истината!

„Готова съм да мина през полиграф! Но ще стигна до истината!“

Това обяви пред „България Днес” актрисата Диана Димитрова. Тя е шокирана от реакцията на своите колеги и особено колежки в гилдията, които твърдят, че сама се е гримирала така, че да изглежда като насинена от бой. „Как е възможно такова нещо! Абсурдно и глупаво е! Лекарите от ВМА са категорични, че следите от побоя па лицето ми са истински!\", възмущава се актрисата.

3вездатд от „Откраднат живот\" е на мнение, че зад кампанията, организирана срещу твърденията й, стои посоченият  от нея за виновник за инцидента Юлиан Вергов. „Ще се видим в съда!\", обеща актрисата художник, която се е амбицирала по- вече да не мълчи и да покаже истината за побоя на цялото общество. „Крадецът вика: Дръжте крадеца\", цитира старата народна мъдрост тя. Актрисата не може да намери отговор и на въпроса как името на човека, който й е нанесъл побоя, е станало достояние на медиите, при положение че тя изобщо не го споменавала.

11 Коментара

Tufy

преди 1 година

Никой не го интересува и никой няма да й го признае. Да си е казала на време. Така пари не се изкарват.

Коментирай

Ани

преди 1 година

Не знам кой я подлъга след 5 г. да разлайва кучетата. Нищо не постигна, освен да се окепази.

Коментирай

Lili

преди 1 година

Какво значи " подлъга"? Искаш да кажеш, че тя е толкова глупава ,че някой може да я "полъже". Не разбра ли досега,че режисьора й е повлиял да си мълчи? Сега, според теб някой я е "подлъгал" пък да "разлайва кучетата",. Така ли? Ти,Ани в подобна ситуация би ли мълчала, или би "разлайвала кучета". Би ли се "окепазила"? Ако не, приятно прекарване в ада на унизените и оскърбените...

Коментирай

Мм

преди 1 година

Имало на света, значи хора които в дъното на всяко нещо виждат стремеж към пари. Горките.

Коментирай

Оффф

преди 1 година

Изглеждаш като луда! Никой не се интересува от теб, а и вече взе да дотягаш! Хората не ти вярват!

Коментирай

Моля,

преди 1 година

Тя,Диана винаги е изглеждала супер! Ти ,която офффкаш, не си хората. Не си сравнявай тъпота мнение с това на свестните хора.

Коментирай

е

преди 1 година

Значи е време да гостува на Цанов, както направи Десислава Иванчева, която там се подложи на детектор на лъжата, който показа че тя не лъже и е невинна спрямо това, което я обвиняват. Но това изобщо не и помогна и не я спаси и сега е в затвора. Та и със случая на Диана ще стане същото по един или друг начин - независимо как се опитва да докаже своята истина, няма да успее най-вече заради манталитета на българите, за които подобен случай изобщо не е важен и подобно насилие е нищо работа.... Колкото и да искаме да е различно, тук не е Америка, няма закони и неприемане на насилието под всяка форма. И след като отникъде няма подкрепа, тя няма да успее да докаже своето. Което е жалко, защото затвърждава манталитета на българите по отношение на грубо държание с жените.

Коментирай

е

преди 1 година

Според мен е станало това: той е бил груб с нея, блъснал я е, обиждал и викал. Обаче понеже такива са бг мъжете, той не вижда да е направил кой знае какво лошо нещо. В своите очи той си е прав, защото за обществото това е кажи-речи нормално (за съжаление). Обаче, жените знаем че това не е нормално и не можем да го приемем колкото и от който и да е, дори да си мълчим в момента на случката от страх! Това е...поне да и се извини публично че е бил груб с нея, това не може да се отрече като факт от всичко изяснено досега! Ще му се вдигнат малко акциите и ще си върне одобрението на хората. Обаче няма да го направи, защото първо е срамно за мъж това, понеже нали сме мачовци и балканци и второ за него си не е направил нищо лошо защото нали не я е пребил с юмруци я .....това е БГ манталитета.....Няма причина, която да оправдае лошост и грубост към никой човек!

Коментирай

Това е

преди 1 година

Това е чистата истина,при това много аргументирано изразена. Толкова рядко човек може да прочете адекватен коментар, повече негативизъм, злорадство и глупост. А тези които са неграмотни слагат минуси на всичко свястно. Благодаря за този момент. Като глътка свеж въздух е.

Коментирай

До е

преди 1 година

Абсолютно съгласна, но и тя не е света вода ненапита. Тя също има да се извинява за крайно преувеличените обвинения - изритал я с цялата си мъжка сила в лицето, както и за преминаване на границата на добрия тон с дъщеря му, защото мълчанието й ме кара да мисля, че има някаква истина в тези обвинения, но може би и той като нея преувеличава за ефект.

Коментирай

Мм

преди 1 година

Кой се интересува от нея?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.