Диляна Попова съсипана без Блатечки (Подробности за житейския й невървеж)

https://hotarena.net/laifstail/diliana-popova-sasipana-bez-blatechki HotArena.net
Диляна Попова съсипана без Блатечки (Подробности за житейския й невървеж)

Диляна Попова е на ръба на отчаянието. Красавицата се съсипва от грижите за малкия си син Борил, в които татко му Асен Блатечки рядко взима участие, узна HotArena.

 

Тя се чудела как да бъде и майка, и баща на момченцето и в същото време да не спира да работи. Не можела да разчита на никого, освен на себе си.

 

Историята на Диляна Попова доказва, че хубавите ябълки ги ядат прасетата. Красавицата така и не случи на мъж. „Тя дава всичко от себе си в своите връзки и винаги я зарязват“, цъкат с език зад гърба й. От раздялата с Блатечки била толкова наранена, че едва намирала сили да продължи напред, пише „Всеки ден“.

 

Асен постъпи много подло с нея. Остави я сама с бебе на ръце и избяга от всякаква отговорност“, ядосват се близки на хубавицата. Положението й в момента било отчайващо. От една страна, трябва да се грижи за малкия си син Борил, когото Блатечки взимал много рядко. От друга страна била нуждата да работи, защото нямало на кого да разчита за пари.

 

Когато имала ангажименти, тя се чудела на кого да остави момченцето, което е само на годинка. Баща му редовно обявявал, че е зает и се налагало да ангажира приятелки, за да го гледат. Детето се скъсвало да плаче за мама, а това добавяло към проблемите на красавица и постоянно чувство за вина.

 

На всичкото отгоре бизнесът й също не вървял. Освен като модел тя се пробва и като дизайнер, но марката й не може да се похвали с особен успех, твърдят в модния бранш. Това още повече отчайвало Диляна, защото очаквала всеки момент да излезе на червено.

 

Какво ще правя? Не съм слънце, не мога да огрея навсякъде, а няма кой да ми помогне“, плачела красавицата пред близките си. Намират се обаче и хора, които смятат, че сама е виновна за проблемите си. „Като знае, че Асен винаги се връща при жена си, защо изобщо тръгна с него?“, злорадстват недоброжелатели.

 

5 Коментара

E, и?

преди 8 години

Тя не е ли знаела, че той си има семейство, когато си е лягала с него? Сега да я съжаляваме, че не може да разчита на него за пари и трябва да работи ли???!!! Ами ще работи, и съпругата на Асен работи! За детето си актьорът дава пари, но тая що си мисли, че и нея трябва да издържат финансово???

Коментирай

колежка

преди 8 години

Първо,НЕ Е ТАЯ,но от целият ти коментар,прозира и умственият ти и душевен багаж.Разбира се,че знае за това,че Асен е семеен,но за съжаление,това и е най-голямата грешка,ЧЕ МУ ПОВЯРВА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО ПРАВИ. Дилянка е много красива,мила и земна жена,адски доверчива и унукален приятел.Всеки,който тръгне да я обвинява,да погледне своя живот,и ако е ангел безгрешен,тогава може. Борил определено си има уникална любяща майка,и най-голямото наказание за Асен тепърва предстои,когато малкия порасне. И последно да кажа,ЧЕ ПАРИТЕ НЕ ЗАПЪЛВАТ ФИЗИЧЕСКАТА НУЖДА ОТ БАЩА........

Коментирай

Lora

преди 8 години

Тя е знаела, а той знаел ли е , че има семейство? ??? Диляна реално не дължи НИЩО на жената на Асен, който за разлика от нея, дължи на съпругата си лоялност и вярност, откритост, любов и т.н, само дето той май е позабравил... Никой не го е принудил насилствено и сега ще си плаща за последствията от грешките си!

Коментирай

scvfdssw

преди 8 години

Горката тя, вдовиците кой ги съжалява, на тях кой им помага??? Искаше дете, ето ти дете. Ако искаше семейство щеше да заживееш необвързан мъж, а с женен с дъщеря тинейджърка. . Една флегматична кифла на средна възраст съсипа живота на едно невинно момиче. То на кого да се оплаче?

Коментирай

Гулянската лейди

преди 8 години

Стига ни занимавайте с тази пача! Каквото е търсила го е намерила. Колко години трябва да я ожалваме за курвенското й поведение?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.