Диляна Попова оставя Борил! 10-годишното момче ще живее с Блатечки

https://hotarena.net/laifstail/dilyana-popova-ostavya-boril-10-godishnoto-momche-shte-zhivee-s-blatechki HotArena.net
Диляна Попова оставя Борил! 10-годишното момче ще живее с Блатечки

Диляна Попова оставя 10-годишния си син Борил на татко му Асен Блатечки. Момченцето ще живее при баща си и новата му половинка Елеонора Янакиева, научи Intrigi.bg.

Причината е в мащабния професионален ангажимент, който Диляна пое преди няколко месеца. Моделката ще бъде водеща на новото риалити „Островът на 100-те гривни“ заедно с Александър Сано. Двамата заминават за далечния екзотичен остров съвсем скоро и не крият вълнението си.

„Да бъда водеща и то на такъв формат е изключително предизвикателство. Обичам приключенията, обичам адреналина, а в това риалити има 30 невероятни мъже и жени, с които да ги споделя под една или друга форма. Най-интересна за мен ще бъде социалната им игра, стратегиите, приятелствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ заедно със Сано ми дава увереност, че не само ще успеем да предадем на зрителите емоциите и най-интригуващите моменти в риалитито, но и ще се забавляваме“ - споделя Диляна Попова.

Тя не се притеснява, че ще остави сина си на татко му. Борил не за първи път ще прекара повече време с Блатечки и новата му половинка. Наскоро те бяха на почивка в Париж заедно с нейния син и Борил. Освен това, Диляна често пътува с гаджето си Любомир Захариев и оставя сина си на актьора.

 

6 Коментара

Хасан

преди 2 седмици

Ще има ли достатъчно време Асен да вкара малкия бидон във форма?

Коментирай

Неда

преди 2 седмици

Интересно ми е дали ще припламне искра между водещите? И двамата имат потенциал за това...

Коментирай

Недей така, бе Неда

преди 2 седмици

Глупости щракаш, колкото да блъскаш по клавиатуратата. Сано има очи само за Нели, а Дилянчето е лековерна, но вече мисли, че е намерила любовта.

Коментирай

Чичп Митко

преди 2 седмици

Това дете защо е прасе ?

Коментирай

охобохо

преди 2 седмици

Защо обиждате детето? Какво ви е виновно?

Коментирай

Не е лесно …

преди 2 седмици

Гледах ги веднъж на интервю ,как казваха че са оставили детето да прави каквото предпочита, демек да се самоизразява както е модерно да се казва! Техен си избор, ама едно дете не може да бъде отглеждано със захар и тесто,може и да греша , ама така изглежда , още повече майката уж е манекенка , а таткото уж беше, нЕкакъв си там символ…..детето не знае и не е виновно, че родителите са се изгубили и че не знаят , че да отгледаш едно дете е отговорност във всяко едно отношение ! Надявам се, че детето е добре здравословно !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.