Джорджиа стигна дъното. Вижте какво работи допълнително !

Фолк певицата Джорджиа за пореден път доказа, че е добра и грижовна майка. И е готова на всичко заради него, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/djordjia-stigna-dynoto-vijte-kakvo-raboti-dopylnitelno HotArena.net
Джорджиа стигна дъното. Вижте какво работи допълнително !

Фолк певицата Джорджиа за пореден път доказа, че е добра и грижовна майка. И е готова на всичко заради него, научи HotArena.net.

<p><strong><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium; color: #ff0000;\">Читателска новина</span></strong></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Джорджиа за пореден път доказа, че е добра и грижовна майка. И е готова на всичко заради него, научи HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Тъй като бащата на дъщеря й, не плаща издръжка, Джорджиа се принуди да вземе крути мерки. Певицата дори се съгласи да се ангажира като салонен управител в известно столично заведение.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Редовен читател на сайта ни увери, че се е уверил в това лично. Той е възхитен от постъпката й.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Браво, че не й пука и не се е продала за пари, както всички правят. До вчера беше в НДК и беше звездата на вечерта, а днес с тъжните си големи очи посреща клиенти. Всички я разпознават и едва ли й е лесно&rdquo;, е възторжения коментар.</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Едно мъжко момиче е тя и заслужава много . Тя е пример за всички самотни майки и, макар че е известна личност, в името на детето си е готова да преглътне всичко. Браво!&rdquo;</span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">Джорджиа не е прекъснала музикалните си участия. Тя смята да прекрати кариерата си на попфолк певица, за да се заеме с нещо ново. </span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: \'tahoma\', \'arial\', \'helvetica\', sans-serif; font-size: medium;\">И дори вече е записала парче с &bdquo;Дийп зоун&rdquo;, което е нещо много различно и модерно.</span></p>

8 Коментара

Кофти

преди 10 години

ОМГ, да плаче ли човек или да се смее... Ахаха, толкова е жалка тази самонаписана статия, че не знам дали Джорджиа е по-жалка или вие, че сте публикували подобен писквил.... Много свалихте нивото, Хотарена, МНОГО!

Коментирай

Ани

преди 10 години

Не може да се определи, че някой е стигнал дъното, защото си търси допълнителна работа.

Коментирай

ан

преди 10 години

Това,че някой изкарва пари за прехраната си и за детето си не е дъното.На дъното са мъже,които правят деца,после започват да изневеряват,а след това и издръжка не дават!

Коментирай

Ди

преди 10 години

Много смешна статия...Стигнала дъното,а се снима с Ipfone 5 ... нямам думи.И сега да я съжаляваме ли?Има толкова хора в България,които нямат с какво да се хранят и едва живеят вие ми пишете,че тази жена стигнала дъното...Да си продаде телефона и да купи на детето си нещо,с което ще го зарадва,щом това момиченце е лишено от грижите на баща си,а не майка му да се снима в огледалата като кифла!

Коментирай

Зиза

преди 10 години

Браво Джорджия

Коментирай

Неприятния

преди 10 години

Браво на момичето ! горе главата ще се справиш

Коментирай

anna

преди 10 години

bravo edno dostoino povedenie na gena i maika :)

Коментирай

ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ

преди 10 години

Страхотни промоции на оригинални маратонки и бутонки на SedemDni . сом

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.