Джулиана Гани се омъжи тайно

https://hotarena.net/laifstail/djuliana-gani-se-omaji-taino HotArena.net
Джулиана Гани се омъжи тайно

След като се появиха опасения, че първородният й син може  да бъде записан на името на бившия съпруг на Джулиана Гани - Станимир,  тя побърза да се омъжи тайно за новата си изгора, видя HotArena.

Джулиана и сегашният й Илиян, които се изживяват като инфлуенсъри са сключили брак преди раждането на малкия им син който според слуховете се казва Давид. Имаше опасност бебето да не бъде записано на баща си Илиян, а да носи фамилията на първия съпруг на Джулиана Станимир. Причината за това е пресния развод на Джулката и член от Семейния кодекс, който гласи:

\" Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на 300 дни от неговото прекратяване\".  Според следващата алинея 2,: „ако детето е родено преди да се изтегли 300 дни от прекратяването на брака, но след като майката встъпи в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак\". Именно затова  Джулиана Гани се е решила на тази сериозна крачка в живота си. Неясно защо двойката не е огласила радостното събитие. Издават ги само и единствено брачните халки, които двамата нося

4 Коментара

off

преди 4 години

toq ilian kak turpi taq flegmatichna selska tupachka tolkova e tupa suska kato patka nedugava

Коментирай

Малоумници

преди 4 години

Не минава и ден без информация за тия малоумници,благодаря ви хот арена че всекидневно ни заливате с информация за тоя гнусен боклук и бавноразвиващия й се съпруг,ако не сте вие да са умряли в забвение вече

Коментирай

Отврат

преди 4 години

Стига вече с тия никому ненужни боклуци, защо насила ги правите известни. Проститутка без ден трудов стаж, с мозък на пиле и тоя смешен мазен гей се изживяват като звезди благодарение на медиите. Вероятно си плащат, инмаче няма как да си обясним това натрапване всеки ден!

Коментирай

o

преди 4 години

Какъв ДАВИД? Сто процента са го кръстили ДИЛЯН - съвкупност от Илиян и ДжулИЯНа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.