Джулиана Гани си прави фалшив ПР на гърба на Мегз

https://hotarena.net/laifstail/djuliana-gani-si-pravi-falshiv-pr-na-garba-na-megz HotArena.net
Джулиана Гани си прави фалшив ПР на гърба на Мегз

Джулиана Гани пусна в социалните мрежи информация, че ще бъде жури на пореден конкурс за красота. Тя още обяви, че Мегз и семейство Петканови също ще бъдат част от журито.

 

Оказа се, обаче, че това е пълна лъжа. Мегз не подозира нищо за конкурса. Нещо повече - амбициозната красавицата беше доста учудена като я попитахме за конкурса. „Не желая името ми да се свързва с никакви конкурси вече. Веднъж отидох заради много доброто ми отношение към Джули и съжалих 200 пъти. В България конкурсите са нагласени и се печелят с пари или секс. Аз не участвам в това.

 

Изглежда Джулиана Гани лъже, за да вдигне интереса към конкурса с името на Мегз, която е най-популярната и обсъждана риалити звезда в момента. Каканашева превръща всяко събитие, на което се появи, в сензация. Но Гани навярно е забравила пиперливия нрав на бившата си съквартирантка и не е подозирала, че лъжата и ще бъде разкрита. Мегз е дръзка и до болка искрена.

 

Ако нещо е срещу принципите й, тя няма да се посвени да разкаже на всички истината дори това да й коства пари или приятелство. И този път Джулиана се изложи много лошо с лъжите си. Говори се, че и самите организатори на конкурса са подведени и са били готови да и платят хонорар заради присъствието на Мегз, но сега целият конкурс е под съмнение. 

 

1 Коментара

hater

преди 6 години

Под път и над път, все новини за тоя боклук...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.