ЕКСКЛУЗИВНО! Емануела проговори пред HotArena за с*кс аферите си (ВИЖТЕ)

След като вчера HotArena.net. ви съобщи за скандалните изявления, които наш анонимен читател направи по адрес на фолк певицата Емануела, тя самата също проговори пред HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-emanuela-progovori-pred-hotarena-za-sks-aferite-si-vijte HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Емануела проговори пред HotArena за с*кс аферите си (ВИЖТЕ)

След като вчера HotArena.net. ви съобщи за скандалните изявления, които наш анонимен читател направи по адрес на фолк певицата Емануела, тя самата също проговори пред HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След като вчера <a href=\"http://hotarena.net/samo-v-HOTARENA-hvanaha-emanuela-na-kalyp-vij-s-kogo\" target=\"_blank\"><strong>HotArena.net.</strong></a> ви съобщи за скандалните изявления, които наш анонимен читател направи по адрес на фолк певицата Емануела, тя самата също проговори пред HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Изпълнителката откровено заяви, че твърденията, че е изневерила на приятеля си Никола са пълни измислици. Ето какво каза Емануела по темата:</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">\"Писна ми постоянно да пишат гнусни лъжи по мой адрес, свързани с личния ми живот. За да се спре със спекулациите, с кого спя и с кого не, което всъщност не е ничия работа, а само моя, бих искала да ви споделя, че с Никола отново сме заедно.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">И за краткия период, в който бяхме разделени нито за миг не сме преставали да имаме чувства един към друг, за което свидетелстват и постоянните ни телефонни разговори.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Така че подобни гнусотии от рода на това, че съм изневерила на Никола с най-добрия му приятел ме кара само да мисля, че в България има много болни мозъци, които няма с какво да се занимават по цял ден и се чудят каква щуротия да измислят този път.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Ще съм много благодарна на екипа на сайта ви, с който не се познавам, но зная, че в него работят професионалисти и истински хора, да публикувате думите ми дословно.&nbsp;Емануела.\"</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.