Елен Колева търси прошка от Бог, моли се да й върне Сашо Майонезата (съвсем се е побъркала!)

https://hotarena.net/laifstail/elen-koleva-tarsi-proshka-ot-bog-moli-se-da-i-varne-sasho-maionezata HotArena.net
Елен Колева търси прошка от Бог, моли се да й върне Сашо Майонезата (съвсем се е побъркала!)

Особено набожна е станала актрисата Елен Колева в последно време, узна HotArena.

 

Звездата от „Шивачки” е станала редовен посетител на литургиите в църквата „Света София”. Там търси опрощение на греховете си. В библейските слова Колева откривала послания, насочени лично към нея и мъжете в живота й. Покрай тях получила просветлението, че нищо до сега не е случайно, а е резултат от божия промисъл

 

Залитанията на Колева по духовното датират от отдавна. Елен често прибягвала до света на невидимото и дори се подложила на регресия, при която пътувала обратно в минали животи, за да разбере каква е причината за проблемите й днес

 

„Благодарение на десетте сеанса, през които минах, най-после се спасих от чувството, че съм жертва”, обяснява методите си на духовно израстване актрисата.

 

След панаирите около раздялата й с милионера Александър Найденов, актрисата се посвети на работата си и се опита да рестартира кариерата си, за да се оттърве от призраците от миналото. Вместо със свалки, звездата от „Шивачки” се зае да пише поезията. 

 

След почти година без сериозно гадже, Елен отново започнала да тъгува за Сашо Майонезата. Дори започнала да го споменава в молитвите си пред Бог – сигурен знак, че вече му е простила за обидите и нападките, с които двамата се разделиха. 

 

По време на последната литургия в храма, Колева отново изживяла емоциите около отношенията с милионера. Тя била убедена, че това изобщо не е случайност, а потвърждението дошло и от думите на нейния духовен водач – отец Васил, към когото се обръщала в последно време да направлява живота й в нова посока, пише „Уикенд”.

 

С него помощ тя си изяснила и къде се пропукала връзката им – в неспособността на богаташа да разпознае истинската любов.

 

„Честната, прекрасна любов на чистите сърца е драгоценен дар от Твореца, даден на човек като велико щастие и радост на живота. Към този Дар трябва да се отнасяме грижливо. А се случва така, че хората губят този дар, поради небрежност или лекомислено отношение. Сърцето постепенно загрубява в нездравите възбуди на флирта и вие вече не можете да обичате искрено, беззаветно и чисто...И тогава с ужас забелязвате, че вече не можете да обичате! Че няма с какво да обичате: сърцето се е износило, изхабило и е неспособно за дълбоко, здраво чувство”, разказва Елен пред изумените си приятели. 

 


След това прозрение й станало ужасно болно, защото макар още силно да обичала Александър, изобщо не вярвала, че двамата имат път към помирение. Дори вярвала, че може да преживее техните драми отново в някой от следващите си животи. 

 

5 Коментара

Бени

преди 8 години

Не разбрам как така тази статия е от 11..10.2015 г.като днес е 10.10 .15? Ясновидци ли ги пишат ............? :) хаха

Коментирай

f

преди 8 години

11-ti e nedelia

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Ако не е поредната измишльотина ,този отец веднага да се разпопи и да стане журналист в Хотарена..Идиотска статия.

Коментирай

Елеонора

преди 7 години

Попът и помага да се почувства по- спокойна. Той е като психолог в случая, при това безплатен. На актрисата не и трябва този стар, грозен и сбръчкан сухар. Да си намери младо и сочно агне като нея.

Коментирай

petar

преди 7 години

I bez da zalitam po duhovnoto I Gospod , moga da i kaza , da spre da pie I shte spre da ima problemi

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.