Ели Гигова: Искам бебе! (+ разкритие защо е скъсала с Бареков)

https://hotarena.net/laifstail/eli-gigova-iskam-bebe HotArena.net
Ели Гигова: Искам бебе! (+ разкритие защо е скъсала с Бареков)

В плана за следващата петилетка, който си е начертала Ели Гигова, на първо място е поставила създаване на семейство и деца, научи HotArena.

 

Дъщерята на олигарха Николай Гигов е решила вече да се съсредоточи върху развитието на личния си живот, тъй като годините си минават, а досега е била истинска кариеристка. Промяната на приоритетите на Ели настъпила преди няколко месеца, когато журналистката за пореден път се убедила, че няма нищо по-хубаво от едно малко гушкащо бебе.

 

Гигова била поканена на кръщене и тогава водещата буквално не се отлепила от мъничето, което се чувствало чудесно в прегръдките й. Тогава Ели получила просветлението, че вече й е време да има свое.

 

Красавицата за пръв път изпитала толкова силен майчински порив и била готова да промени живота си коренно и да загърби женската си суетност, загубвайки идеалните си мерки. Вълнувало я само как да стане час по-скоро щастлив родител, пише „Уикенд”.

 

„Живот и здраве, това ще се случи някой ден”, с нескрит трепет казвала журналистката.

 

Големият проблем пред Ели бил мъжът, на когото да роди наследници. Гигова била много капризна в избора си на гаджета и нито един от многото й обожатели не заслужавал да бъде баща на децата й.

 

Идеалният трябва да е не само амбициозен и успешен, но и емоционално зрял, интелигентен и готов да й оставя свобода за изява. 

 

След проваления си годеж си с ресторантьора Петко Димитров, Ели се затворила за ухажване и от тогава избягва да се появява в мъжка компания. Страхувала се, че популярността на връзката й с Петко е станала причина за провалянето й. Оттогава журналистката решила да го кара бавно с мъжете и да не вдига много шум около любовния си живот.

 

„Всяка една раздяла е трудна и я изживявам. Много сантиментален човек съм. Добре, че е работата да ми помага при разделите, фокусирам се върху служебните ангажименти и преодолявам нещата”, опитва се да запази достойнство телевизионерката.   

 

Сега обаче Гигова малко по-малко е забавила темпото на работата си и е започнала изпълнение на 5 - годишния си план за семейство и деца. Опитвала се да прекарва повече време у дома и с любимите си хора, дори е започнала да чете книги за психология и философия, които да я подготвят за ролята на майка.

 

Проблемът с това да намери човек, на когото да се довери за баща на наследниците й обаче остава. В последната година Гигова е на приливи и отливи във връзката си с бизнесмена Димитър Тодоранов, с когото бе засичана по ресторанти и барове.

 

В началото на отношенията си двамата летяха на крилете на любовта и обиколиха цяла Европа, за да изпитат романтичните си вълнения. Двамата обаче имали твърде много различия, за да останат заедно и да създадат семейство. За това и на няколко пъти слагали точка на отношенията си само, за се съберат отново.

 

„Не е трудно, но не и лесно да се срещне подходящ мъж. Аз вярвам в чувства, любов и в романтиката и когато ги има, нещата се получават. Не са верни клишетата, че мъжете се потискат от успели жени. Ако има такива, това говори зле за тях и показва, че са слабохарактерни. Мъжете, с които аз общувам, нямат проблем с това”, оптимистка е за бъдещето си журналистката. 

 

Малцина знаят, че в продължение на няколко месеца Ели Гигова е имала връзка и с Николай Бареков. Искрата пламва през 2012 г., когато журналистът е назначен за изпълнителен директор на ТВ 7. Той я кани на среща, за да обсъдят бъдещо нейно предаване. До предаване така и не се стига, а Ели и журналистът се залюбват.

 

Връзката им така и не става достояние на пресата, тъй като двамата са заедно по-малко от 6 месеца. Разделят се по инициатива на Ели Гигова. Веднага след нея, Бареков се хваща с настоящата си половинка Мария Календерска.

 

1 Коментара

Е

преди 8 години

Ела и ще ти го направя бебето

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.