Емилия спасява Топузаковица от фалит

Фолк певицата Емилия показа, че за нея приятелството е на първо място. Певицата сериозно се е заела да спасява приятелката си Весела Топузакова, като прие да стане рекламно лице на новата й колекция напълно безплатно, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/emiliq-spasqva-topuzakovica-ot-falit HotArena.net
Емилия спасява Топузаковица от фалит

Фолк певицата Емилия показа, че за нея приятелството е на първо място. Певицата сериозно се е заела да спасява приятелката си Весела Топузакова, като прие да стане рекламно лице на новата й колекция напълно безплатно, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Емилия показа, че за нея приятелството е на първо място. Певицата сериозно се е заела да спасява приятелката си Весела Топузакова, като прие да стане рекламно лице на новата й колекция напълно безплатно, научи HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Говори се, че съпругата на Елин Топузаков има сериозни проблеми с бутика си. И за да й подаде ръка, изпълнителката се съгласила да носи нейни тоалети, макар те да са 5 пъти по-евтини от моделите на световноизвестните дизайнерки, с които се кипрят фолк певиците у нас.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Весела не успяла да се справи с настъпващата криза и инвестирала в мода в България. Бизнесът й обаче сериозно пострадал, а оборотът в бутика й тотално се сринал. Отчаяна, половинката на Топчо се обърнала за помощ към близката си приятелка Емилия.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">В името на приятелството фолк певицата приела да рекламира дрехите от линията на Тотева съвсем безплатно. Въпреки че това струвало известно неудобство на фолк звездата.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Свикналите да я гледат облечена в маркови дрехи колежки смятат, че прави огромен компромис с гардероба и визията си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\"><br /></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Туниките за по 50-60 лв. и рокличките за около 200 лв. нямат нищо общо с тузарските тоалети на &bdquo;Долче&amp;Габана&ldquo;, смеят се нейни колежки от фолк бранша. Певицата обаче е категорична, че приятелството е по-важно от суетата и не се притеснява да се появява с тоалетите на приятелката си пишат от &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

Митко

преди 11 години

мммм секси обувки, иначе похвално има сърце нашата секс бомба

Коментирай

да бе

преди 11 години

Пълни глупости!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.