Есмер блокира $1 милион от парите на Джизъса, той обещал да спре с кръшкането

https://hotarena.net/laifstail/esmer-blokira-1-milion-ot-parite-na-djizasa-toi-obeshtal-da-spre-s-krashkaneto HotArena.net
Есмер блокира  $1 милион от парите на Джизъса, той обещал да спре с кръшкането
Последните щуротии на Благой Георгиев в София може да му излязат твърде солено. 34-годишният български футболист бил заплашен от бременната си съпруга Есмер не само с развод, а и че ще бъдат блокирани около един милион долара от банковите му сметки в Русия като гаранция срещу бъдещи вземания на съпругата му, узна HotArena.

Танцьорката била бясна от нощните похождения на мъжа си в София в началото на месеца. Блажко уж се беше прибрал да навести двете деца от първия си брак с гимнастичката Христина, но не пропуснал да перне и нещо чуждо. Джизъса беше спипан да точи лиги около манекенката Силвия Теодосиева на 24-ия й рожден, пише \"Уикенд\".

Слухът за похожденията му обаче достигнал до Есмер, която освирепяла от ревност. Тя му наредила да се прибира веднага в Москва, където двамата имат жилище. Тропнала с крак и поставила ултиматум – или да се кротне, или ще го сполети много солен развод. Работата била в това, че двамата са женени в Москва и евентуалната раздяла ще се гледа от руския съд и правораздавателните органи.

А там семейните закони не били толкова либерални, като тези в България. Есмер заплашила, че ще му блокира значителна част от паричното състояние в руски банки като гаранция за взимания при бъдещ развод. Което означавало близо милион долара суха пара.

3 Коментара

1

преди 8 години

GLUPOSTI.

Коментирай

A

преди 8 години

Тя май много си вярва, че ще обещае ххаахаха. От де този късмет ;)

Коментирай

мнение

преди 8 години

Той не е имал брак с жената, която му е родила 2 деца ! Само с тоя жабок има брак ..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.