Евгени Минчев: Сбогом Мария и се облечи на тръгване!

https://hotarena.net/laifstail/evgeni-minchev-sbogom-mariia-i-se-oblechi-na-tragvane HotArena.net
Евгени Минчев: Сбогом Мария и се облечи на тръгване!

Колкото повече харесвам Мария Илиева, толкова повече съм разочарован от стила й, коментира облеклото на певицата Евгени Минчев в „Телеграф“.

Във всичко облечено тук съзирам жалба за младост или ответна реакция от това, че Наско спечели Брадъра. Илиева поднася една неуместна пола грейка, грееща над скромно балконче чорапогащник и ботуши с височината на кулите в Ню Йорк.

Над поличката стил ранна Лепа Брена, се развива неустановена цветна наличност – гроздобер от презряло грозде, естетическа шира, от която получавам махмурлук. Прическата е като да търсиш фиба в копа сено. Има още много Мария да копае в модно отношение, но вярвам, че това ще се случи и ще ни изненада приятно.   

4 Коментара

Не става

преди 5 години

Абе, умнико,,и аз те харесвам, но само понякога,,..Когато не ми намирисваш на застарял и самотен ерген или мома..

Коментирай

ошо

преди 5 години

Какво пък и харесваш? Я, запей нейна песен с кеф? Няма такава !

Коментирай

Мда

преди 5 години

Ей не пипайте момата, има чуден задник. Голям тезгях е това, за голям майстор да работи. Какво е виновно момето че пишлемето избега, ами браво. Истински мъж да си намери, па да видите как ще е засмяна. На пишлемето му се е допикало май, та се оплакло на тати, ама това е жена с глаено Ж, огън и жупел, и здрав задник. Марийче намери си истински мъж, и не се притеснявай за тялототи. ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ИСТИНСКА ЖЕНА. КЪСМЕТ И КЪРСКО Е. АНЕ.

Коментирай

mimi

преди 5 години

Некъдърно пеене, по точно викане. Застаряваща, жалка по отминалата младост. Смешна с младежките дрехи които не отиват на увисналия и задник и едрите крака. Евтина и гротескна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.