Евродепутатът Волгин ще лапва 27 пенсии наведнъж

Журналистът от БНР, който хулеше ЕС, не е против да ползва благинките му

https://hotarena.net/laifstail/evrodeputatat-volgin-shte-lapva-27-pensii-navednazh HotArena.net
Евродепутатът Волгин ще лапва 27 пенсии наведнъж

Журналистът от БНР, който хулеше ЕС, не е против да ползва благинките му

Месечното възнаграждение на член на ЕП е 10 000 евро бруто, а след удръжките сумата възлиза на 15 600 в лева, пише Минаха години.

Освен тези пари, евродепутатите получават средства за работни продукти и дневни добавки за настаняване и храна.

От 1 юли минималната пенсия у нас става 580 лева, тоест с една заплата на евродепутат месечно могат да се издържат 27 пенсионери.

Сред новите евродепутати се нарежда Петър Волгин. На отминалите избори той се кандидатира то листата на Възраждане. Самото му влизане в политиката бе посрещнато с отвращение дори от негови симпатизанти. Те недоумяват как така за най-големия критикар на ЕС и на глобалното статукво изведнъж реши да стане част от него, да получава заплата и да ползва екстрите му.

Рапърът Ицо Хазарта е друго недоразумение в европейските ни избори. От обикновен български депутат изпълнителят вече се издигна за наш представител в Брюксел. Негова ракета носител е ПП – ДБ.

Междувременно стана ясно, че три наши евродепутати вече са милионери. Това са Александър Йорданов от бившия СДС, Ангел Джамбазки от ВМРО, Иво Христов от БСП.  

1 Коментара

Да кажа.

преди 3 седмици

72 000 преференции имаше за Волгин. 72 000 лични гласа. Това е рекорд в историята на изборите, откакто има преференциално гласуване.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.