Фенове се питат: Емилия добре ли е? (Плаши с писаници в интернет)

Фолк певицата Емилия притесни сериозно феновете си. Изпълнителката напоследък започна да споделя доста притеснителни мисли на страницата си в социалната мрежа, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/fenove-se-pitat-emiliq-dobre-li-e-plashi-s-pisanici-v-internet HotArena.net
Фенове се питат: Емилия добре ли е? (Плаши с писаници в интернет)

Фолк певицата Емилия притесни сериозно феновете си. Изпълнителката напоследък започна да споделя доста притеснителни мисли на страницата си в социалната мрежа, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фолк певицата Емилия притесни сериозно феновете си. Изпълнителката напоследък започна да споделя доста притеснителни мисли на страницата си в социалната мрежа, научи HotArena.net.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След катастрофата, която преживя преди няколко седмици, певицата е в шок, от който не може да излезе дори с помощта на антидепресанти. Тя по цял ден лежи, не прави почти нищо и, за да запълва времето си, виси в интернет, където плаши феновете си с неадекватни философски разсъждения.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Напоследък на страницата й се появяват смущаващи коментари, които карат почитателите й да се тревожат, че нещо не е наред с нея.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Последното творение на Емилия стреснало и колежките й. Тя разсъждава за миналото и настоящето, като не е ясно точно какво иска да каже.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Всеки ден осъзнаваме, че миналото не ни напуска, то е като настоящето и винаги е важно. Трябва да направим усилие с любов, силен дух и отговорност, за да го възвърнем отново... но дали искаме да върнем миналото, или да продължим напред, без да се обръщаме назад?&rdquo;, написа Емилия.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Феновете на певицата сериозно се зачудиха, какво иска да им каже. А някои решиха, че изпълнителката все още е в шок и не разсъждава ясно.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Откакто й се наложи да почива, за да се възстановява от катастрофата, черните мисли започнаха все по-често да я спохождат. Коко Динев я е разтоварил от всичките й задължения.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Хазартният бос дори се грижи сам за сина им. И се старае да осигури пълна почивка на певицата.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Пълната скука обаче я депресирала допълнително и Емилия вече проявява сериозни признаци на душевно разстройство.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Държи се неадекватно и все едно не е същият човек&rdquo;, притеснени са и колежки на певицата, които често й звънели по телефона да я окуражават. &bdquo;Ако не се върне на работа, скоро сигурно ще се наложи да ходи на психиатър&ldquo;, убедени са и приятелите й, пише &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

2 Коментара

Диньо Коков

преди 11 години

Феновете й питат добре ли е, но те са малко на брой. Други казват - нека да е добре, но да си направи ревизия на досегашното поведение и да знае, че Господ не прощава никакви мизерии и злини!

Коментирай

Ал

преди 11 години

Аз си мисля, че има проблем с Коко отново. И се чуди дали пак да се съберат или да го разкара завинаги. Вие някъде да видяхте, тя да е казала, че той е до нея или се грижи за нея? Май е болна и сама. Дано не съм права. Емито е много готина и заслужава да и се случват хубави неща.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.