Фънки прецакан с парите от „ВИП Брадър“

Фънки се прецака. Рокаджията, който се превърна в душата на компанията този сезон, изненадващо призна, че е прецакан от продуцентите на риалити шоуто, научи HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/fynki-precakan-s-parite-ot-vip-bradyr HotArena.net
Фънки прецакан с парите от „ВИП Брадър“

Фънки се прецака. Рокаджията, който се превърна в душата на компанията този сезон, изненадващо призна, че е прецакан от продуцентите на риалити шоуто, научи HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Фънки се прецака. Рокаджията, който се превърна в душата на компанията този сезон, изненадващо призна, че е прецакан от продуцентите на риалити шоуто, научи&nbsp;HotArena.net.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Преди да влезе в Къщата Фънки се уговорил с продуцентите за доста малък хонорар с надеждата да грабне голямата награда. Както стана ясно обаче победителят може да спечели между 190 и 10 хиляди лева.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Единственият начин един от съквартирантите да получи 19 медальона е да се превърне във всеобщ любимец. Това обаче няма как да стане и максималната сума се очаква да бъде не повече от 50 000 лева.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Самият Фънки вече се издаде, че се е съгласил да влезе в шоуто срещу доста нисък хонорар. А и голямата награда му се изплъзва съвсем, издаде той самият.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&bdquo;Затова ли се излагах&ldquo;, недоволен е Фънки. Рокаджията има собствен план, какво да направи с голямата награда.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Той няма нищо против да я изпие и изяде, а също и да направи заря само за развлечение. &bdquo;Имам предостатъчно, но малко повече пари винаги са от полза&ldquo;, смята басистът, пишат от &bdquo;Всеки ден&ldquo;.</span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.