Гаджето на Таки тайно в България (Не е бременна, ходи с охрана)

Топ манекенката Боряна Шехтова се върна тайно в България. Гаджето на гръцкия наркобос–Христофорос Аманатидис–Таки рядко се връща в родината си, разбра HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/gadjeto-na-taki-taino-v-bylgariq-ne-e-bremenna-hodi-s-ohrana HotArena.net
Гаджето на Таки тайно в България (Не е бременна, ходи с охрана)

Топ манекенката Боряна Шехтова се върна тайно в България. Гаджето на гръцкия наркобос–Христофорос Аманатидис–Таки рядко се връща в родината си, разбра HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Топ манекенката Боряна Шехтова се върна тайно в България. Гаджето на гръцкия наркобос&ndash;Христофорос Аманатидис&ndash;Таки рядко се връща в родината си, разбра HotArena.net.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Боряна от години страни от светския живот у нас и е неотлъчно до Таки в Дубай. Манекенката дори прибра в емирството и своята сестра близначка Анна заедно с мъжа й Георги и двете им деца.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">По време на краткотрайните си визити у нас, Боряна се движи с дискретна охрана. Момчетата спазват дистанция и не ходят плътно по петите й, но винаги има поне един охранител в заведенията, които тя посещава.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Блондинката излезе от нелегалност тези дни, когато се прибра в София за сватбата на своя близка. Тя обаче прекара едва няколко дни у нас и се върна в Дубай.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Напук на слуховете, че е бременна Боряна се появи с вталена рокля, под която нямаше и намек за коремче. А пред приятели опроверга клюките, че чака бебе от Аманатидис.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Родните на Шехтова са предупредени да не я разпитват за личния й живот и за отношенията й с Таки. А служители на модната агенция, която манекенката ръководи отбиват всякакви опити за контакти с нея.</span></p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Самата Боряна рядко вдига личния си телефон. И никога не обсъжда отношенията си с Таки.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Единствено сестра й Анна знае подробности. За двете сестри отдавна е известно, че са неразделни.</span><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Именно Анна бе до Боряна в най-трудните моменти от връзката й в Таки. И я подкрепяше неизменно по време на дългия й плен.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дълго време манекенката бе заложница на боса. Тя дори нямаше право да се връща в България и единствено поддържаше контакт със сестра си.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Арестът на Таки бе поредното изпитание за нея. По време на задържането му тя се намирала в България, но заминала за Дубай с първия възможен полет, пише &bdquo;България днес&ldquo;.</span></p>

1 Коментара

Роднина..

преди 10 години

1.тя се прибра за сватбата на брат си. 2.тя не му е била \'заложница\'! Прибира се всяка година поне по един път,за да посети семейството си. 3.тя поддържа контакт не само със анна..(много ви е грешна информацията,но не смятам да коректирам останалата част от клюката ви.;))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.