Гадно: Д-р Енчев и Теди Велинова разделиха децата

https://hotarena.net/laifstail/gadno-d-r-enchev-i-tedi-velinova-razdeliha-decata HotArena.net
Гадно: Д-р Енчев и Теди Велинова разделиха децата
Доктор Ангел Енчев и неговата бивша другарка в живота – Теди Велинова, изглежда са решили да разделят двете си деца. Момченцето е останало да живее с баща си, а момиченцето – с майка си, като се срещат само от време на време, научи HotArena.

Че братчето и сестричето вече не живеят под общ покрив, свидетелства фактът, че доктор Енчев непрекъснато се хвали със снимки със сина си, докато дъщеричката му е с него много по-рядко. В същото време майката пък прекарва основната част от времето с малката София и много по-рядко споделя моменти с брат ѝ Филип. Разбира се, случва се двете деца да приспят под общ покрив, но това като че ли не е кой знае колко често. По-голямата част от времето си прекарват разделени, а постоянният адрес на Филип вече май е в Пловдив, където работи баща му.

Новата година например докторът е посрещнал с момчето си, за което свидетелстват снимки, които самият хирург е публикувал в социалните мрежи. Той е бил в компанията на свои колеги и приятели, както и на сина си, но няма нито една снимка в неговата дъщеря. В същото време Теди Велинова е пуснала много снимки с момиченцето, но както може да се очаква – нито една с момченцето. Това е ясен знак, че на празниците децата са били разделени. Преди това пък доктор Енчев заведе сина си в Германия, докато дъщеря му си беше в София с майка си. Даже рожденият ден на момчето бе отпразнуван през лятото без неговата сестра.

Малко след като хирургът и манекенката обявиха, че са се разделили, Енчев призна, че София прекарва повече време с майка си, отколкото със самия него, защото все още е малка – скоро ще стане на 3 години. Заради тази крехка възраст тя имала нужда да бъде възможно най-често с Теди. Затова пък за братчето вероятно се смята, че трябва да е повече с баща си. Вероятната идея е, че по този начин ще може лесно да наследи неговата професия и бизнес, когато му дойде времето.

Тъй като не искат децата им да страдат и да се отдалечат едно от друго, родителите от време на време ги събират. Дали времето, което прекарват заедно, е достатъчно, ще стане ясно след време. Засега се говори, че въпреки всичко бащата продължавал да плаща издръжка на майката като за отглеждане и възпитание на две отрочета, а не на едно, пише Уикенд. 
 

4 Коментара

If... :)

преди 4 години

Принципно, не съм заинтересована от живота на тези хора,но мисля, че като родители, те са взели най - доброто и правилно решение за своите деца. Подобни заглавия са супер пошли и жалки. Кои сте вие, че да преценяте кое добро, кое лошо?

Коментирай

бееее,

преди 4 години

Никога не ми е допадал този "разкрасител" на леките жени в България.

Коментирай

кати

преди 4 години

Не очаквах такова нещо от Доктор Енчев,а за майката на дечицата нямам думи.Грозно говори за тях тази постъпка,дечицата никога не бива да бъдат разделяни,те не са вещи,какъв им е проблема,изведнъж обедняха ли.......какво.Думи нямам,но.......проблема е личен и семеен,както ги учи акъла....

Коментирай

йойо

преди 4 години

Аз пък ги харесвам като семейство . И се надявам тази новина около развода им да е фейк или пошла реклама около името на д-р Енчев.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.