Галена през сълзи: С издъхващ глас баща ми каза, че е горд с мен, макар че не слушаше песните ми!

https://hotarena.net/laifstail/galena-prez-salzi-s-izdahvasht-glas-bashta-mi-kaza-che-e-gord-s-men-makar-che-ne-slushashe-pesnite-mi HotArena.net
Галена през сълзи: С издъхващ глас баща ми каза, че е горд с мен, макар че не слушаше песните ми!
Преди няколко месеца Галена погреба баща си. С наближаването на празниците, звездата на „Пайнер” за първи път сподели за семейната трагедия, признавайки, че на смъртния си одър татко й за първи път й казал, че е изключително горд с нея, научи HotArena.

„Много рядко се прибирах в Смядово в последните години, но и майка ми и аз усещахме, че ще се случи нещо. И много често това лято се прибирах вкъщи заради него. Той беше станал вече на финала като малко дете – много емоционален, и се разплакваше от всяко нещо. И последният ми разговор с него беше: „Е, помниш ли, когато беше с дезодоранта пред огледалото?” И дори така вече с издъхващ глас: „Ти си постигна всичко, което искаше и аз съм много горд родител!”. Толкова много години той никога не ми го е казвал, никога не беше слушал моите песни. Просто той обичаше много народната музика и искаше аз да се занимавам с това. Когато избрах поп фолка, като че ли бе малко разочарован. Дори аз самата не бях сигурна дали той се гордее с мен. И казвайки ми го това на смъртния си одър, за мен беше много трогателно”, сподели през сълзи Галена при последната си медийна изява, пише \"Уикенд\".

Звездата на „Пайнер” все още не може да говори за загубата си, без да се разстройва. Като че ли известна утеха й е това, че няма нещо, което не е успяла да каже на баща си. Сбогувала се е с него. „Аз не съм човек, който като има да казва нещо, не го казва... Може би, че ако обвинява себе си, че не е бил достатъчно добър родител, че аз благодаря не само на него, а и на майка ми, че съм останала човек и до ден днешен все още имам респект от тях и уважение към по-възрастните хора”, каза хитовата пайнерка.

 

1 Коментара

Tapa Putka Galena

преди 5 години

Tapa putko, bashta ti e umrjal v momenta vo kojto te e chul kak se deresh s gtezi mangalski pesni, razbra li , tapa seljankooo??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.